Instagram on myös homomiehille mahdollisuus tuoda esiin fyysisyyttään ja seksuaalisuuttaan keinoilla, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mahdollisia.

Osa näyttäisi hyödyntävän seksiä ja seksuaalisuutta Instagrammissakin saadakseen huomiota ja seuraaajia. Suosittuja tunnisteita ovat muiden muassa #instagay, #scruff, #gayboy, #gymgay.

Taiteilija on tarttunut tähänkin ilmiöön ja vienyt sen uudelle tsolle. Instagrammissa käyttäjä @placeunknown käyttää kuvissaan ja videoissaa realistista nukkea asennoissa, joita Instagrammiin hurahataneet homomiehetkin käyttävät. Kuvista on ensikatsomalla vaikea erottaa, että kyseessä ei olekaan aito miehekäs mies.

Kuva: Instagram/@placeunknown

Taiteilija ei tahdo kertoa henkilöllisyyttään. Huffington Post on kuitenkin onnistunut saamaan yhteyden tähän taiteilijaan, Hollannissa asuvaan mieheen.

Taiteilija kertoo, että halusi luoda jotain, joka heijastaa sitä, miten homomiehet käyttävät sosiaalista mediaa jakaakseen itsestään kuvia enimmäkseen ilman paitaa tai alastomana.

-Instagram antoi mahdollisuuden huijata ihmisiä kuvaamalla realistisen näköistä nukkea, koska kuvia katsotaan yleensä vain sekunti tai pari.

– Kuinkakohan moni on edes huomannut, että kyseessä on nukke.

Taiteilija @placeunknown toivoo, että ihmiset kiinnittäisivät enemmän huomiota siihen, mitä jakavat, mitä katsovat ja mistä pitävät.

– Käyttäkää enemmän mielikuvitusta ja älkää ottako asioita niin vakavasti sosiaalisessa mediassa. Kuten Oscar Wilde sanoi, ”Illuusio on nautinnoista tärkein”.

Aikaisemmin homomiesten sosiaalisessa mediassa jakamia kuvia on käsitellyt taiteessaan muun muassa Antonio Da Silva videoteoksellaan PIX.

Lähde: Huffington Post

 

Kuva: Instagram/@placeunknown

 

Kuva: Instagram/@placeunknown