Tässä he ovat! Suomen neljännen QX Gay Gaalan juontavat yhdessä Jani Toivola ja Mikko Leppilampi.

Sukupuolineutraali avioliittolaki tulee voimaan maaliskuussa 2017 ja se on yksi tulevan gaalan suuria juhlanaiheita. Kuva: Jussi Virkki / QX

Sitä arvuuteltiin pitkään ja tässä he nyt ovat. Ensi vuoden gaalamme juontavat Mikko Leppilampi ja Jani Toivola. Ensimmäistä kertaa koskaan yhdessä työskentelevä pari on säkenöivä yhdistelmä karismaa, huumoria ja maskuliinisuutta – ja lahjakkuutta. Jani on yksi Suomen näkyvimmistä kansanedustajista ja hänellä on myös näyttelijätausta. Mikko on kokenut gaalajuontaja ja Suomen menestyneimpiä näyttelijöitä. Suomen QX Gay Gaalan ovat aikaisempina vuosina juontaneet Krista Kosonen (2014), Maria Sid (2015) ja Miitta Sorvali (2016).

 

 

Gaalan videotiiseri: Kuvaus ja kuvankäsittely: Jussi Virkki.

 

QX Gay Gaala järjestetään Suomessa nyt neljättä kertaa torstai-iltana 2. helmikuuta. Paikkana on Gay Gaalalle jo perinteiseen tapaan Savoy-teatteri Helsingissä. Lipunmyynti on alkanut osoitteessa Lippu.fi. Myös gaalan ehdolleasettelu on avoinna ja jokainen voi ehdottaa omia suosikkejaan mukaan joulukuussa alkavaan äänestykseen. Ehdokkaita voi antaa kaikkiaan 15 kategoriassa osoitteessa: Qx.fi/gaygaala17.

Kuva: Jussi Virkki / QX.

QX Gay Gaala Savoy-teatterissa torstaina 2.2.2017. Liput ovat myynnissä lippu.fi ja Savoy-teatterissa. Liput alkaen 15 €. Setan jäsenjärjestöjen jäsenet, opiskelijat ja työttömät alennettuun hintaan.