Pian päättyvä vuosi oli HBTQ-mielessä ennätyksellinen, sillä se toi meille elokuvat Call me by your name, Gods Own Country, Tom for Finland lisäksi Moonlight voitti Oscarin.

Tuleva vuosi näyttää myös alkavan hyvin. Vaikuttaa siltä, että saamme vihdoinkin älykkään ja hienon amerikkalaisen nuortenelokuvan, joka kertoo homonuorukaisesta nimeltä Simon.

Love Simon on 17-vuotiaan Simon Spierin tarina. Hän ei ole vielä tullut kaapista, mutta on jo ihastunut erääseen saman koulun oppilaaseen, jonka kanssa hän on chatannyt anonyymisti netissä. Elokuvan aikana Simon ryhtyy tuumasta toimeen ja tulee kaapista ja yrittää myös löytää salaisen rakkautensa kohteen. Katso vastustamattoman ihana traileri jutun lopusta. Simonia esittävä Nick Robinson, 22,  on tuttu muun muassa Jurassic Worldista.

Elokuvan on ohjannut Greg Berlanti, joka on aikaisemmin tuonut meille hienoja homotarinoita sarjoissa Dawson’s Creek, Brothers & Sisters ja Supergirl. Käsikirjoitus perustuu Becky Albertallin romaaniin Love, Simon.