Saara Aallon ensimmäinen julkaistu UMK18-kilpailukappale oli Monsters. Saara on itse  todennut, että Monstersissa on kaikki, mitä Euroviisuihin tarvitsee. Kappaletta voi tanssia, siinä on kaunista laulua ja lisäksi biisin twist on Aallon itsensä näköinen: hieman outo ja mystinen teema.

Toinen ehdokas on Domino. Se on rakkauslaulu. Näin Saara totesi kappaleestaan itse Ylelle:

– Kappale kertoo siitä hetkestä, kun on niin rakastunut, että jalat lähtee alta!

Kolmas biisi on Queens. Siinä luodaan joukolla uutta maailmaa, kertoo Saara:

– Tämä on oikein sellainen rakennusbiisi, että nyt tehdään! Laitetaan uudet tiilet ja tehdään tästä hieno maailma!, Aalto iloitsee ja samalla pinoaa käsillään kuvitteellisia tiiliä.

Se kappale, jolla Saara Suomea edustaa euroviisuissa toukokuussa valitaan lauantaina 3. maaliskuuta. Siloin Espoo Metro Areenalla nähdään UMK18: Saara Aalto show.

Shown ohjaaja Juha-Matti Valtonen kertoi QX:lle millainen show on tulossa.

– Se tulee olemaan maailmanluokan show. Saaran esityksiä on ollut suunittelemassa ja tekemässä poikkeuksellisen taitava ja kansainvälinen ryhmä. Suomessa tällaisia esityksiä ei ole ehkä nähty koskaan aiemmin. Kaikki kolme esitystä tehdään niin kuin ne tehtäisiin Euroviisuihin.

Kuvaa tulevaa showta kolmella adjektiivilla.

– Järisyttävä, kansainvälinen ja yllätyksekäs.

Kivasti Saara Aallon suuressa UMK-showssa on myös vahva homokerroin. Saara valittiin QX Gay Gaalassa Vuoden homoksi 2015, shown juontaa Mikko Silvennoinen yhdessä Krista Siegfridin kanssa ja shown aikana esiintyy Mel C, joka esiintyi kuukausi sitten QX Gay Gaalassa Tukholmassa.

Voittajabiisin määrittää puoliksi yleisöäänet ja puoliksi kansainvälisen raadin antamat pisteet. Katso äänestysohjeet Ylen sivulta

>Arvomme kaksi lippua UMK18 tapahtumaan Espoo Metro Areenalle, osallistu arvontaan Facebook-sivullamme!