Pihalla-elokuvan tekijät roolittavat parhaillaan seuraavaa hbtq-teemaista elokuvaansa. Uusi tarina sijoittuu 40-luvun Suomeen, missä päähahmot Linda ja Kitte turvautuvat toisiinsa molempien aviomiesten kaaduttua sodassa ja rakastuvat.

Kuten Pihalla-elokuvakin, osa Varjoni Minun (Kansainväliseen levitykseen nimeltään My Shadow) tarinasta perustuu tosi-tapahtumiin.

Isäni on syntynyt 1941 ja on sairastanut lihas-dystrofiaa syntymästä asti. Osa hänen tarinaansa kerrotaan Kitten hahmon kautta, joka kamppailee saman sairauden kanssa. Elokuvan tarinalle isäni näytti pelkästään vihreää valoa, kertoo elokuvan ohjaaja Nils-Erik Ekblom.

– Nisse pitchasi minulle idean kun olimme Maaliskuussa matkalla Amsterdamin Roze Filmdagenille näyttämään Pihalla-elokuvaa ja päätimme siltä istumalta, että elokuva polkaistaan vielä tänä vuonna tuotantoon,  kertoo Ten Thousand Hearts elokuvayhtiön tuottaja Tom Norrgrann.

Ten Thousand Hearts elokuvayhtiön tuottaja Tom Norrgrann

Kitten roolissa nähdään Pihalla-elokuvassa Siniä näytellyt Amanda Virolainen. Sivu-osissa nähdään juuri Suomessa teatterilevitykseen päässyt A Moment In The Reedsin Janne Puustinen ja Mika Melender.

Varjoni Minun elokuvaan etsitään parhaillaan lisää näyttelijöitä. Lindan ja hänen aviomiehensä Johanin rooliin voi hakea ottamalla yhteyttä tuotantoyhtiöön täällä. Koekuvaukset järjestetään keskiviikkona 18.7. Helsingissä ja elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa elokuun lopulla.