Kaliforniasta tulee koskettava tuore musiikkivideo, jossa kerrotaan vanhempaan mieheen ihastuvan teinipojan tarina. Video on tehty Christopher Sorensenin viimeisimpään kappaleeseen Afterglow.  Sorensen kertoo kirjoittaneensa kappaleen jo pari vuotta sitten, 2016. Hän ei ole kuitenkaan tätä ennen varsinaisesti avautunut seksuaalisuudestaan.

Video kuvaa kaapissa elävää 18-vuotiasta nuorukaista, joka asuu yhä kotona ja miten hän Grinderista löytää vanhemman miehen. Sorensen kertoo Gay Star Newsille videon perustuvan hänen omiin kokemuksiinsa. Videolla esiintyvät Daniel Bruington and Victor Leonard-Gutierrez.

– Video todellakin perustuu omiin kokemuksiini, ainoa ero on se, että se mies, jonka kanssa minä olin, ei ollut naimissa.

– Menetin neitsyyteni 19-vuotiaana vanhemmalle miehelle, jonka tapasin Grinderissä, enkä silloin voinut uskoutua asiasta kenellekään, koska olin kaapissa. Olin hyvin naiivi ja annoin hänen painostaa minut asioihin, joihin en ollut valmis.

– Luulen, että homomieheet voivat samaistua videon tarinaan, koska monella meistä ei ollut mahdollisuutta tutkailla romanttisia suhteita normaalilla tavalla. Itse harrastin seksiä samalla kertaa, kuin sain ensisuudelmani.

Sorensen toivookin, että yhteiskunnat kehittyvät avoimemmiksi, jotta nuoret homomiehetkin voivat tutustua omaan seksuaalisuuteensa ilman, että heidän täytyy altistaa itsensä vaarallisille ja mahdollisesti haitallisille tilanteille.

– Kerro aina ystävällesi minne olet menossa, jos vain voit. Älä annan alkoholin viedä harkintaansi, huolehdi aina turvallisuudestasi. Ja jos sinua yhtään epäilyttää, vaikka olisit jo jonkun kotona, voit aina lopettaa kesken, sinun ei tarvitset suostua mihinkään mikä ei tunnu oikealta, neuvoo Sorensen.