Kiellettyjen listalta löytävät nämä ikoniset homosuosikit. Ei pelkästään liian seksuaalisena pidetty sisältö ole tuonut soittokieltoa, myös poliittiset näkemykset ovat ratkaiseet. Niinpä listalta löytyy myös eräs euroviisuvoittaja.

Lady Gaga: Judas (2011)

Judas kiellettiin radiosoitosta Libanonissa, viranomaisten mielestä se loukkasi kristinuskoa. Katoliset ryhmät arvostelivat Lady Gagan hittiä.

Olivia Newton-John: Physical (1981)

Fyysinen hittibiisi kiellettiin useilla radioasemillaUtahissa liian vihjailevan sisältönsä vuoksi.

Abba: Waterloo (1974)

Persianlahden sodan aikaan BBC pelasi varman päälle ja karsi soitosta kaikkiaan 67 kappaletta, myös tämän 1974 euroviisuvoittajan.

Queen: I Want to Break Free (1984)

Väitetään, että MTV olisi kieltänyt tämän videon, mutta se ei taida pitää paikkaansa. USA ei kuitenkaan ottanut dragiin pukeutunutta Freddie Mercurya vastaan avosylin, sillä tämähän näytti aivan liian homolta.

Madonna: Justify My Love (1990)

Videota pidettiin niin ruokottomana, että sitä varten piti keksiä oma formaatti. MTV ei soittanut tätä sen liiallisen seksuaalisen sisällön vuoksi. JML onkin ensimmäinen koskaan julkaistu VHS-single.

George Michael: I Want Your Sex (1987)

Kansaa on suojeltava satunnaisen seksin vaaroilta, niinpä BBC Kielsi tämän.

Donna Summer: Love to Love You Baby (1975)

Donnan orgastinen huokailu oli liikaa radioihin. Discoissa tämä oli hitti.

Frankie Goes to Hollywood:Relax (1984)

Kun BBC:lle selvisi, että tässä ei laulettukaan kuntoilun tuomasta helpotuksesta, biisi otettiin pois soitosta. Tämä tapahtui ennen kuin kappaleen ensisoitto radiossa oli ehtinyt edes päättyä – kesken kappaleen siis.

Koko lista kielletyistä kappaleista on julkaistu The Guardianissa.