Euphoria pyörii parhaillaa HBO Nordicilla. Sarja kertoo nuoresta nimeltä Rue ja hänen kavereistaan lähiössä Los Angelesissa. Huippuhyvä sarja kuvaa rehellisesti seksiä, alastomuutta, huumeita, monimutkaisia perhetilanteita ja vieraantumista. Sarjaan voi ihastua myös Hunter Schafersin näyttelemän hahmon Julesin vuoksi. Hän on uusi kaupungissa ja toisin kuin muiden television transhahmojen kohdalla, transidentiteetti ei määrittele häntä.

1. JULES
Rooli Julesina on Hunter Schafersin debyytti näyttelijänä. Alunperin hän on malli ja hän on työskennellyt sellaisille huippumerkeille kuten Marc Jacobs, Dior, Tommy Hilfiger, Vera Wang ja Miu Miu. Sarjan luoja Sam Levinson on ollut tarkka salliessaan kutoa tarinaan mukaan Huntersin omia kokemuksia nuorena transnaisena. Hunter Schafer oppi kaiken sukupuolenkorjauksesta YouTubesta ja sosiaalisista medioista. North Carolinalaisen pastorin tyttärenä hänellä ei ollut saatavilla paljonkaan tietoa siitä, mitä merkitsee syntyä väärän sukupuolen vartaloon.

2. JULKKISLAPSI
Lexi Howard näyttelee Maude Apatowia, joka on ohjaaja Judd Apatowin (Trainwreck, This is 40, Paksuna) ja näyttelijä Leslie Mannin (The Cable Guy, Paksuna, This is 40) tytär. Maude on näytellyt näyttelijä-äitinsä tytärtä kolmessa elokuvassa. Euphoriassa hän on Ruen nyt etäinen lapsuudenystävä ja päähamo Cassien sisko.

3. NATE
Naten roolissa nähdään Jacob Elordi. Hän on Australista ja teki läpimurtonsa elokuvassa The Kissing Booth. Hän on 190 cm pitkä ja on ollut Kylie Minoguen  vastanäyttelijä australialaisessa komediassa Swinging Safari.

4. DRAKE
Yksi sarjan tuottajista on räptähti Drake. Se, mitä hän on sarjassa TEHNYT, on kuitenkin epäselvää. Useimmat näyttelijät ovat tavanneet hänet vain ohimennen kuvausten aikana. Vaikuttaakin siltä, että artistin vaikutusta on sarjan soundtrackilla kuultava tiukka hiphop.

5. RAP-BIISIT
Ensimmäisen kauden jaksoista useimmat on nimetty rap-biisien mukaan: Stuntin like my Daddy(Lil´Wayne feat. Birdman), Made You Look (Nas), Shook Ones Pt.1 (Mobb Deep), 03´Bonnie & Clyde (Beyonce & Jay-Z), The Next Episode (Dr Dre feat Snoop, Nate Dog & Kurupt). Tätä metodia ei ole kuitenkaan noudatettu kaikissa jajsoissa. Avausjakso The Trials and Tribulations of Trying To Pee While Depressed ja And Salt The Earth Behind You ja And Salt The Earth Behind You eivät ole biisien nimiä.

6. HOUSE-TUTTU
Jennifer Morrison löi läpi Dr Allison Cameronin roolissa sarjassa House (kaksi House-jaksoa olivat nimeltään Euphoria pt.1 ja Euphoria pt.2). Hänellä oli myös yksi päärooleista sarjassa Once Upon a Timessa Emma Swanina. Hän ohjasi jakson 03´Bonnie & Clyde, hänen puolisonsa on Sam Levinson, joka vastasi sarjan amerikkalaisesta versiosta.

7. ALKUPERÄINEN ISRAELISTA 
Sarja perustuu israelilaiseen minisarjaan, jossa on sama teema sekoilevasta nuorisosta ja huumeista, se lähetettiin kymmenessä osassa 2012-2013. Alkuperäinen muistutti norjalaista SKAMia, joka keskittyi nuoriin ja missä aikuiset kuvattiin vain takaapäin tai vain heidän äänensä kuultiin. Tässä on suuri ero amerikkalaiseen versioon verrattuna, jossa kuitenkin on mukana muutama aikuinen sivuosissa.

8. EI PELKÄSTÄÄN LOREEN
Ei pelkästään Loreenin superhitti jaa nimeään sarjan kanssa. Dj Tiësto, Usher ja BTS ovat myös tehneet saman nimiset kappaleet. Ruotsalaisella 2017 elokuvalla on myös sama nimi, sen pääosassa nähdään Alicia VikanderDef Lepard, Enrique Iglesias ja Euroviisut voittanut Ruslana ovat kaikki julkaisseet albumin nimeltä Euphoria.

9. KEHOMYÖNTEISYYS
Barbie Ferriera, joka nähdään Katin roolissa, on ollut mallina sellaisille merkeillä kuin H&M, Adidas ja American Apparel. Hän on aina puolustanut erilaisten vartaloiden esittämistä mediassa etenkin omissa websarjoissaan How To Behave ja Body Party. 2016 TIME-lehti valitsi hänet yhdeksi vaikutusvaltaisimmista alle 30-vuotiasta.

10. MIHIN SARJA SIJOITTUU?
Ei ole kerrottu, missä sarjan tapahtumat tarkalleen ottaen tapahtuvat. Koulu, jota sarjan hahmot käyvät on Valley Glenissä, pohjoisessa Los Angelesissa ja on nimeltään Ulysses S Grant High School. Koulu on aikaisemminkin nähty kuvauspaikkana sarjoille The Office ja Saved by the Bell. Ostoskeskuskohtaus, missä Nate seuraa tyttöystävänsä kanssa liikuvaa kundia on Del Amo Fashion Center Torrancessa.

11. PENISPROTEESI
Eric Dane tunnetaan paremmin Dr McSteamyna Greyn anatomiasta. Hän näyttelee Naten isää ja ensimmäisessä kohua herättäneessä jaksossa hän vetään kondomin peniksensä päälle ennen kuin ryhtyy seksiin Julesin kanssa. Penis ei ollut aito, mutta Dane on haastattelussa kertonut, että, jos olisi vaadittu, hän olisi näyttänyt oman peniksensä.

12. MUOTI
Euphoria näyttää kuinka USAn teinit tänä päivänä pukeutuvat ja nainen tämän takana on Heidi Bivens. Hän on aiemmin työskennellyt muiden muassa elokuvissa Spring Breakers ja Mid 90´s. Häneltä on peräisin Ruen ahkerassa käytössä oleva Hanesin viininpunainen hoodie, joka nähdään hahmon yllä muun muassa NA-kokouksissa. Maddien feikki LV-joggingasu, joka on viittaus feikki Louis Vuittoneja käyttävälleBillie Eilishille ja Julesin vaaleanpunainen Stella McCathney-mekko ovat nekin Bivensin sarjaan tuomia. Bivens kehuu myös sarjan naisia, jotka kaikki tietävät, mitä haluavat laittaa ylleen ja ymmärtävät muotia.