Leevi on joutunut perheensä hylkäämäksi. Mutta mustan lampaan sijaan hänestä on tullut pinkki lammas. Väri, joka on sateenkaariyhteisössä rajattoman rakkauden väri . Sateenkaaren alle mahtuu värikkäitä persoonia, niin dragissä kuin ilmankin, maalaillaan syksyn uuden tuotannon tunnelmia Helsingin gayteatterin tiedotteessa.

Kaipuu menneisiin elää. Maalle jäänyt perhe haikailee lampaansa perään. Tulevaisuutta odotellessa maalaismonitaituri Yrmy toteuttaisi mielellään kaikki puuttuvat palvelut postista täyteainehoitoihin ja tekeekin niin. Sillä aikaa Kaapo etsii pinkin veljensä kaupungin yöstä ja törmää tyyppeihin, joita maalla näkee vain elokuvissa. Pieni poliittinenkin kannanotto on paikallaan, josko se virkistäisi perheen ja arvojen tärkeyttä. Drag queenit laulavat livenä rakkaudesta ja ovat epätäydellisyydessäänkin enemmän kuin kuningattaria.

Kaikki ansaitsevat perheen – sellaisena kuin se on.

Ari Murron käsikirjoittama näytelmä kuvaa seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ja heitä ympäröivien ihmisten elämän käänteitä. Henkilöhahmoja ajaa into elää omaa elämäänsä ja saada aikaan jotain pysyvää. Joskus siihen tarvitaan sisua, toisinaan näyttävä meikki ja iso peruukki. Näytelmän tyyli on sekoitus Niskavuori-elokuvien melodramaattista tunteiden paloa ja kaurismäkeläistä absurdia tilannekomediaa.

Ohjaus: Mika Tepsa. Musiikki ja äänet: Salla Markkanen. Lavastus: Artturi Nokelainen. Tuottaja: Veli Toppinen. Näyttelijät: Nando de Brujin, Petja Kopperoinen, Petteri Liedes, Carl Lindgren, Artturi Nokelainen, Silvia Perez, Veli Toppinen, Johanna Sirkiä  ja Jani Verho.

Ensi-ilta Night Club Herculeksessa torstaina 3.1o. Esitykset 4.-25.10.

Katso esitysten tarkemmat tiedot Facebookista.