Touch Me Not on esseemäinen, dokumentin ja fiktion molemmin puolin häilyvä elokuva fyysisen ja psyykkisen intiimiyden rajoista. Ymmärtääkseen itseään kaikki elokuvassa tarkkailevat toisiaan: ohjaaja henkilöitään, henkilöt toisiaan ja ohjaaja hetkittäin myös itseään.

Alastomuuden ja seksuaalisen nautinnon keskipisteestä löytyy ihmismieli.

Lauran sängyllä masturboiva vieras mies ei ole valmis kertomaan, mitä hänen kehoonsa kaiverretut tatuoinnit symboloivat. Sohvalla istuva Hanna riisuutuu ja koskettelee mielellään rintojaan ja penistään toisen katseen alla. Alopeciaan sairastunut Tomas ei tunne kehoaan täysin omakseen, kun taas tämän kosketusterapiassa kohtaama Christian pitää etenkin sinisistä silmistään, tuuheista hiuksistaan sekä toimivasta peniksestään synnynnäisen lihas- rappeuman halvaannuttamassa kehossaan.

– Toivottavasti elokuva on näkemyksiä avartava kokemus. Se kertoo erillaisuudesta, erilaisesta kauneudesta, erillaisista kehoista, erillaisista intiimiyden kokemuksista.” ohjaaja Adine Pintilie kertoo.

Kansallisteatterin Lavaklubi on osoitteessa Läntinen Teatterikuja 1. Ovet avautuvat klo 17.00, illan elokuva alkaa klo 19.00. Tarkista tiedot tapahtuman Facebook-sivulta.

Liput: 8€, liput ovelta tai ennakkoon Kansallisteatterin lippumyymälästä, puh. 0107331331, Läntinen Teatterikuja 1.

Doc Lounge Helsinki -dokumenttielokuvaklubia järjestää DocPoint-elokuvatapahtumat ry.