Hänen koko nimensä on Uzoechi Osisioma Emenike, mutta hänet tunnetaan parhaiten nimellä MNEK. Lahjakas ja ahkera lauluntekijä, tuottaja ja laulaja on tehnyt yhteistyötä vaikuttavan tähtikaartina kanssa, muiden muassa Dua Lipa, Christina Aguilera, Kylie Minogue, Beyonce, Madonna. Hän on myös julkaissut soololevytyksiään, kirjoittaa Out. Hänet nähtiin myös RuPaulin Drag Race UK:ssa antamassa kilpailojoille opastusta äänenkäyttöön. Official Charts on listannut MNEKin kynäilemiä parhaita listamenestyksiä muutama vuosi sitten.

Ja nyt niitä on ehkä tulossa lisää. Sillä mitä tekee muusikko kotonaan neljän seinän sisällä, minne koronaepidemia on useimmat meistäkin pakottanut – uutta musiikkia tietysti.

MNEK onkin kotinsa rauhassa tehnyt viisi uutta koronan inspiroimaa biisiä, jotka hän on jakanut Instagramissa. Kappaleilla on poikkeustilaa kuvaavat nimet, Bored, Stop the Spread, Stay Indoors, Self Isolating, Quarantine.

Instagrammissa MNEK manailee tylsyyttään, jonka syy on hänen eristäytymisensä koronaepidemian takia. Suunnitelmat menivät uusiksi, kuten meillä kaikilla.

”I’m talking about quarantine, some of you don’t know what it means!!

Katso biisiklipit alta!

Bored

Quarantine

Self Isolating

Stop the Spread

View this post on Instagram

the corona EP is going swell

A post shared by MNEK (@mnek) on

Stay Indoors