DTM:n ensimmäinen #DTMtogether tavoitti viime lauantaina 25 611 henkilöä, jonka lisäksi tavoittavuutta lisäsivät muut FB-postaukset ja Instagram, kerrotaan yökerhosta. Kaikkiaan tavoitettiin 30 000 henkilöä. DTM:n virtuaaliklubi Facebookissa saakin jatkoa.

Tänään on discon aika ja sen tuo DTM:n oma diskoklubi Stardust. Säihkettä ei puutu live-striimissäkään, sitä tuovat deejiit Miikka ja Mr.A. klo 21-23. 

Ensimmäisen viime lauantain DTM togetherin videon käynnistämis-klikkausten määrä oli  3 086. Rebels United live-striimissä Mr.A:n lisäksi soitti DJ Hilla Liila. Live on yhä nähtävissä

Parhaimmillaan linjoilla oli lauantaina 222 katselijaa yhtäaikaisesti Keskimääräinen live-videon katseluaika oli 1 t 10 min. Luvut kertovat DTM:n sitoutuneesta heimosta, iloitaan DTM:n tiedotteessa.

– Lähdettiin rakentamaan DTM together -livestriimejä ajatuksena tuoda iloa meidän yhteisöön kuuluville ihmisille, joista moni on tavallista eristäytyneempiä koronavirusepidemian hillitsemiseksi säädettyjen rajoitusten vuoksi. DTM:n striimit ovat ikään kuin virtuaaliset bileet, jotka saattavat ystäviä ja tuntemattomiakin yhteisön jäseniä viettämään aikaa yhdessä virtuaalisesti, kertoo Tomi QX:lle
– Toteutamme DTM together -livestriimit siten, että lähetyksen seuraaminen on täysin maksutonta. Emme odota saavamme virtuaalisista tapahtumista tuloja, vaan järjestämme livestriimit jotta ihmisillä olisi kivaa, näistä epävarmoista ajoista huolimatta, Tomi selvittää.