Mitä verhon takana on? -visailukisailuohelma on drag queen Sheilan koronakaranteenin aikainen viikottainen livelähetys. Kuten nimi jo vihjaa, siinä sananmukaisesti arvuutellaan sitä, mitä Sheilan verhon takana on?

– Idea lähti käyntiin, kun pidin instaliveä ja katsojat alkoivat kyselemään, että mitä verhon takana oikein on. Olin lavastanut pienen työhuoneeseeni studion ja laittanut paljettikangasta verhoiksi ja jengi kovasti alkoi ihmettelemään, että mitä verhon takana sitten on. Tästä päädyin sitten jalostamaan tätä yleisöltä tullutta ideaa, kertoo mies Sheilan maskien takana eli Antti Taipale QX:lle.

Jotain siellä verhon takana on  ja sitä yritetään joka viikko selvittää. Tänään 8.4. on kisailuvisailun kolmas jakso. Ehkä vihjeet ovat jo helpompia ja oikea vastaus löytyy. Ei hätää, vaikka et olisikaan kilpailua seurannut alusta saakka, mukaan pääsee vielä, sillä vihjeet muistutetaan joka lähetyskerralla mieliin.

Drag queen haluaa tuoda iloa elämään myös poikkeusoloissa

Antti kertoo, että livelähetys paikkaa myös nyt katkolla olevia sosiaalisia kontakteja ja tuo hupia ihmisille.

– Kisailuvisailu on on hyvinkin leikkimielinen ja viikottainen hauskanpitohetki, jossa pääsen juttelemaan seuraajille SOME:ssa ja vaihtamaan kuulumisia. Mikään vakavahenkinen kisailu tämä ei ole, pikemminkin parodiaa kaikista maailman kilpailuohjelmista.

Miten Antilla muuten mahtaa mennä koronan aikana? Hän kertoo, että ihan hyvin.

– Menee mainiosti. Pro gradu -tutkielma on loppusuoralla ja viimeistelyä vaille valmis palautettavaksi. Kesäteatterikausi tuloillaan, vai onko, sitä ei vielä tiedä, mutta odotukset ovat toki kovat. Käsikirjoitusta olen jo lukenut ja valmistellut hahmoja, sillä juhannuksesta eteenpäin aina elokuulle saakka kesäteatterit kutsuvat ja keikkakalenteri näyttää siltä osin mainiolta.

Antti on keväisin ennen koronaa tuottanut myös suosittua Drag Battle -tapahtumaa.

Sheilan Mitä verhon takana on? -visailukisailuohelma keskiviikkoisin klo 18:00 Facebookissa.

– Lähetys jatkuu ainakin siihen saakka, kun tämä erikoistilanne on päällä. Sitten toivottavasti nähdään ihan oikeilla livekeikoilla ja kesäteatterissa, sanoo Antti vielä lopuksi.

Suomalaisista drag queeneista Marko Vainio on myös aloittanut livelähetykset sosiaalisessa mediassa, kuten QX kirjoitti aiemmin. Markon Paukku-Perjantai nähdään perjantaisin.