Jo 42. kerran Melissa Etheridge soitti neljä kappaletta livenä kotonaan Los Angelesissa. Hän on tehnyt niin siitä lähtien, kun amerikkalaisia suositeltiin pysymään karanteenissa kotonaan COVID-19 epidemian vuoksi. Joka päivä kello 15 LA-aikaa (kello 01 Suomessa) Melissa esiintyy livenä Facebook-sivullaan. Hän soittaa muutaman kappaleen, kertoo niistä ja puhuu yleisesti sitä ja tätä elämästä. Välillä hän laulaa duettona tyttärensä Baileyn kanssa. Kameran takana häärää vaimo Linda.

Viime sunnuntaina oli pianopäivä. Melissa esitti kolme koveria ja yhden omista kappaleistaan. Ensimmäinen päivän kappaleista oli Barry Manilowin Mandy. Melissa kertoi siihen liittyen olleensa Manilowin konsertissa Las Vegasissa kymmenisin vuotta sitten ja miten hän tapasi hänet backstagella jälkeenpäin.

– Joka kerta, kun tapaan toisen julkisuuden henkilön, joka on homo mutta vielä kaapissa, he haluavat aina pyytää anteeksi ja selittää minulle, miksi he eivät ole vielä tulleet kaapista. En tiedä, miksi he kokevat tarvetta tehdä niin, sillä minä en kysy heiltä miksi, minä en tuomitse heitä, mutta silti näin käy joka kerta, Melissa kertoo.

Melissa mainitsi edelleen jatkaen, että Manilow on sittemmin tullut kaapista ja sitten hän soitti Mandyn pianolla ja totesi, että hän ei itse koskaan uskaltanut laulaa laulua naisesta ennen kuin kertoi olevansa lesbo.

– En etenkään Mandya, koska olin rakastanut Mandy-nimiseen tyttöön nuorempana, kertoo Melissa ja näyttää hieman nolostuneelta.

Melissa jatkoi sitten soittamalla Barbra Streisandin Since I fell for you (Jonka hän lauloi Barbran edessä hyväntekeiväisyysillallisilla) ja sitten on David Bowien Heroesin vuoro.

Day 42 of #ConcertsFromHome!

Day 42!Official #ConcertsFromHome merch, now on sale: MelissaEtheridge.comRequest a song here: https://melissa.settheset.com/

Publicerat av Melissa Etheridge Söndag 26 april 2020