Sensuroimaton Kalkkuna Talk Showssa juhlitaan 10. toukokuuta äitiä, äidiksi haluavia, äitejä haluavia eli ihanaa äitienpäivää.

Myös yhteisöllä oli mahdollista osallistua mukaan ja lähettää äiti-aiheinen video eiliseen saakka. Siinä voi vaikka tanssia, laulaa, lausua runoa, kertoa jonkin muiston tai onnittella omaa rakasta äitiä. Jännittävä nähdä millainen osanotto on.

Mutta nähdäänkö lähetyksessä Kalkkunan oma äiti?

– Minulla ei ole biolgista äitiä, toteaa Kalkkuna QX:lle, lyhyesti.

Kalkkuna kertoo vain, että hän kertoo aiheesta joko äitienpäivän lähetyksessä tai viimeisessä jakossa. Ehkä.

– 31. Toukokuuta on viimeinen spesiaalijakso,  jossa minä itse saavun haastateltavaksi ja minua haastattelee oikeastaan ainut ihminen joka tuntee niin Kalkkunan kuin Petrinkin, kertoo Kalkkuna.

– Äiti minun mielestä ei ole synnyttäjän itseoikeutettu nimike,  vaan lapsi antaa sen ihmiselle, joka on sen ansainnut.

Kalkkunan vieraana äitienpäivänä on Riitta Suominen, joka johti Don’t Tell Mamaa ja sittemin DTM:nä tunnettua gayklubia 12 vuotta. Kalkkuna kertoo, että hänellä ja Ritulla klikkasi heti.

– Siitä päivästä kun hän astui töihin! Ritu oli Annankadun neljäs ravintolapäällikkö. Olin siellä dragissa lipunmyynissä, hostina ja jokapaikanhöylänä.

Kalkkunan ja Ritun ystävyys jatkuu neljännellä vuosikymmenellä. Miss Drag Queen -kilpailun perustajana Ritu on merkittävä tekijä Suomen drag skenessä. Kuten tietenkin myös Kalkkunalla.

Äitienpäivän lähetyksessä nämä kaksi puhuvatkin menneistä, menetyksistä ja tulevaisuudesta, Äitejä kunnioittaen.

Kalkkuna miettii syntejä syviä joka sunnuntai vaihtuvien vieraiden kanssa Hercules LIVEssä klo 18.00 alkaen.

Aiheet vaihtuvat mielialojen mukaan ja kysymyksiä ja ehdotuksia otetaan toki mielellään vastaan, mutta, noh, Kalkkuna on arvaamaton.

Ajantasaiset tiedot Kalkkunan vieraista ohjelman Facebook-sivulla.

Kalkkuna Talk Show on katsottavissa täällä sunnuntaina klo 18 alkaen.

QX on Hercules Liven yhteistyökumppani.