Xenian ja Afrodisiacin keikka striimataan Herculeksesta livenä. Kyseessä on kokoonpanon ensimmäinen kokonainen striimattu keikka. Siinä nähdään koronaepidemian takia peruuntuneen kiertueen setti.

Xenialla on lauantain livessä mukanaan täyden kokoonpanon tanssiryhmä, jossa nähdään nais- ja mieskauneutta. Showssa ovat mukana mm. talven Talent Suomi-kisasta tuttuja numeroita, lauluosioita ja vähän buustattu näyttävä kokonaisuus joka oli tarkoitus olla peruuntuneen kiertueen setti.

– Tulossa on varsinaista dragin ja tanssin ilotulitusta ja kokonaisuus tulee näyttämään lähinnä 45 minuutin musiikkivideolta kiitos Erkin ja huikeen tiimin, hehkuttaa Ari Helenius eli Xenia itse QX:lle.

– Vähintään puolet kokonaisuudesta on täysin ennennäkemätöntä. Kristoffer Ignatius hoitaa spiikkaukset ja luvassa myös muutamia videoita biisien välissä maustamassa ja kertomassa vähän taustoja, jatkaa Ari.

Ari paljastaakin, että tulossa on mm. useampikin euroviisu-aiheinen biisi Fuego:n lisäksi, joita ei ole ennen esitetty. Setistä löytyy Xenian tyyliin kaikkea Britneystä Saara Aaltoon ja Pussycat Dollseista Cheriin.

Lauantaina illla Xenia on mukana myös toisella, Burlesque Lovers livestriimikeikalla, joka taasen on maksullinen esitys. Mukana niin kotimaisia kun ulkomaisiakin burleskitähtösiä.

Xenian ja Afrodisiac tanssiryhmän Woman Like Me Live Show striimattuna lauantaina 30.5. klo 18:00, osoitteessa hercules.fi.

 

QX on Hercules Liven ja lauantain lähetyksen yhteistyökumppani.