Tällä viikolla tuli kuluneeksi 32 vuotta siitä, kun Kylie Minoguen Locomotion julkaistiin. Se pysyi listojen kärjessä viikkokausia. Briteissä se oli listoilla peräti 11 viikkoa. Se on vain yksi monista tuottajatrio Stock-Aitken-Watermanin klassisista kappaleista, jotka muodostivat merkittävän osan 80-luvun loppupuolen äänimaisemaa. Trio jatkoi vielä 90-luvullekin.

Runsaassa katalogissa riittää tarttuvia kappeleita ja moni on saattanutkin unelmoida musikaalista, jossa ne loistaisivat. Siitä on nyt tuossa totta.

Mike Stock, yksi trion biisinikkareista kertoo kuun alussa verkkosivullaan, että musikaali on ottanut askeleen eteenpäin.

Jo reilu vuosi sitten uutisoitiin trion musikaalista, jota Dwan O’Porter olisi tekemässä. Musikaalin tarinaa suunniteltiin #metoo -aikakauteen ja naisten voimaannuttamista sen kantavaksi voimaksi. Sillä onhan SAW:n katalogissa ikonista naisesittäjien poppia Kylie Minoguen lisäksi vaikka kuinka paljon. On Sonia, Bananarama, Donna Summer, Princess, Haywoode, Laura Branigan, Mel&Kim, Steps, Divine ja Dead Or Alive sekä molemmat povipommit Sabrina ja Samantha Fox,  lista on pitkä. Musikaalin nimeksi kerrottiin tuolloin olevan tulossa Especially for You – Kylien ja Jasonin legendaarisen dueton mukaisesti.

Stock kertoo, että musikaali on workshop-vaiheessa ja tuottajatrio SAW on vahvasti mukana sen tekemisessä.

SAW:n kaikki videot ovat katsovissa Youtubessa tällä tuoreella soittolistalla. Ja täällä on toinen kattava videokokoelma.