The Frock Destroyers tuli tunnetuksi RuPauls Drag Race UK  -ohjelman kuudennessa jaksossa, missä kokoonpano esitti kappaleen Break Up Bye Bye. Siinä vuoden runner-up, Divina de Campo, esitteli myös legendaarisen falsettinsa!

Kappaletta kuunneltiin ahkerasti kilpailun päätyttyäkin ja se saavutti kolmossijan Englannin iTunesin eniten soitettujen listalla viime vuonna.

Nyt kokoonpano on kertonut, että tulossa on kokonainen albumi. Frock 4 Life julkaistaan 11. joulukuuta. Epäselvää on enää vain, millä alustoilla julkaisu tapahtuu. Ensimmäistä sinkkua, Her Majesty, pääsee jo kuuntelemaan Youtubessa.

Yhtyeessä on kolme drag-tähteä: Divina de Campo, Baga Chipz ja Blu Hydrangea. Apuna on ollut tuottaja ja lauluntekijä Leland, joka on aiemmin tehnyt musiikkia sellaisille tähdille kuin Selena Gomez, Ariana Grande ja Troye Sivan. Hän on myös tehnyt RPDR-hitit Kitty Girls, Break Up Bye Bye ja I’m that Bitch.

– Siitä tulee upeaa, me rakastamme jokaista kappaletta. Mitä lähemmäksi joulu tulee, sitä enemmän ihmiset kaipaavat piristystä ja saada nauraa, sanoo Baga Chipz Attitudelle.