Thommy Fagerlundin edellinen sinkku Vem är du, Vem Är jag? oli pitkään Ylen Vegatoppenissa. Nyt häneltä on juuri julkaistu euroviisumainen Fakea, kunnianosoitus rakkaudelle. Kappaleen takana ovat Sam Sonntag  ja Tony Haglund. 

Kappaleen sanoma on: ”Elät vain täällä ja nyt, ei sillä ole väliä keneen rakastut. Tärkeintä on, että olet onnellinen eikä sinun tarvitse piilottaa sitä, kenen kanssa olet, mieltymysten, uskonnon tai muiden vastaavien asioiden takia. Asumme täällä,elämme nyt, elä tässä hetkessä”.

Thommy Fagerlund on suomenruotsalainen artisti ja musiikkituottaja. Nuoruudessaan hän oli jäsenenä Daizy & Gänget -nimisessä yhtyeessä, joka esiintyi showkiertueillaan klubeilla sekä julkaisi yhden albumin vuonna 1995, Vi brinner. ”Se på mig” niminen kappale levyltä oli monta kuukautta radiosoittolistan ykkösenä Suomessa.

Fagerlundin voi nähdä Viking Linellä risteilyisäntänä, missä hän myös esiintyy. Hän on jo kymmenen vuotta tehnyt myös yhteistyötä 1980-luvun pop-prinsessa Anja Niskasen kanssa, säveltänyt ja tuottanut tälle useita kappaleita, muun muassa Personligt-albumille (2012).