Toivoitko sinäkin näkeväsi Elion ja Oliverin rakkaustarinalle jatkoa. Call me By Your Name vei sydämet ja kolme Oscaria ja sille suunniteltiin jatkoa. Mutta suurella todennäköisyydellä tämä oli tässä.

Lue lisää: Nyt persikka käteen – gaysuosikki saa jatkoa

Ohjaaja Luca Guadagnino kertoi hiljattain haastattelussa Deadline sivustolla, että hän mielellään tekisi jatko-osan, mutta on tullut muita asioita, joihin hänen pitää keskittyä. Yksi niistä on klassikkoelokuvan Scarface uusi versio.

Eli, se mikä ennen pandemiaa vaikutti olevan selvää, ei nyt olekaan. Sekä ohjaaja, että toista pääosaa esittänyt Timotheé Chalamet ovat pandemian aikana saaneet paljon uusia menoja kalentereihinsa ja ovat kiireisiä näissä muissa projekteissaan.

Juorulehtien mukaan Armie Hammer on syyllistynyt raiskauksiin ja fantasioi kannibalismista

Ehkä kuitenkin suurin syy jatko-osan hautaamiselle on Oliverin roolissa nähty Armie Hammer. Häntä syytetään raiskauksesta, kun useampi nainen on tullut esiin ja kertonut seksuaalisista kohtaamisistaan Hammerin kanssa. Hammer on myös Instagrammin DM:ssä kertonut seksuaalisista fantasioistaan, joihin liittyy kannibalismia. Näistä on juorulehdissä nähty kuluneen vuoden aikana isoja otsikoita ja kielteinen kirjoittelu on pakottanut Hammerin pois monista isoista projekteista, kuten Jennifer Lopez -elokuvasta Shotgun Wedding. Toisin sanoen mikään elokuvastudio ei tällä hetkellä varsinaisesti kilpaile saavansa Armie Hammerin nimen elokuvajulisteeseensa.

Luca Guadagnino on juuri nyt ajankohtainen elokuvallaan Bones and all, jossa nähdään juurikin Timotheé Chalamet ja hänen isäänsä elokuvassa Call Me By Your Name näytellyt Michael Stuhlberg.