Kesäkuun vakiintuminen Pride-kuukautena vahvistuu, vaikka isoja Pride-tapahtumia on muulloinkin, kuten elokuun World Pride esimerkiksi ja Tukholman Pride. Pride näkyy kesäkuussa televisiossa ja striimauspalveluissa. Myös Disney+ tuo kaivatun teinidraaman uuden kauden ruutuihin.

Disney+ juhlistaa Pride-kuukautta esittämällä suuresti rakastetun Love Victor -sarjan toisen kauden jaksot. Sarjaa tulee katsottavaksi yksinoikeudella vain Disneyplussalle 18. kesäkuuta. Uuden kauden kunniaksi sarjan tähdet lähettävät videoterveisiä faneilleen.

Ennakkotietojen mukaan toisen kauden tarina alkaa vasta kaapista tulleen Victorin haasteista, joita uusi avoimuus tuo tullessaan. Näemme miten perhe ja surullinen ex-tyttöystävä yrittävät sopeutua tilanteeseen samalla kun Victor itse kamppailee avoimesti gayn urheilijan statuksestaan ja sukeltaa uuteen suhteeseen.

Sarjassa näyttelevät Michael Cimino, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel ja Mason Gooding.

Sarja perustuu elokuvaan Love Simon (2018), jonka käsikirjoittajat Isaac Aptaker ja Elizabeth Berger ovat olleet mukana tuottamassa myös tätä sarjaa yhdessä Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian ja Adam Londyn kanssa.