”Hallelujah, it’s raining men” lauloivat The Weather Girls 1982 ja loivat kestävän bilehitin, jonka myös gayt heti ottivat omakseen. Nyt 40 vuotta myöhemmin olikin ehkä jo tullut aika päivittää se inklusiivisemmaksi.

Mila Jamin queer disco-cover It’s Raining Them nostaa esiin myös transsukupuoliset ja ei-binäärit uudelleen kirjoitetuissa sanoissa.

”Rough and tough and strong and mean” sijaan Mila laulaa ”Proud and loud and here and seen”. Ja  ”God bless Mother Nature”  jälkeen saamme tietää, että ”They’re a single person too”.

Mila Jam on itsekin trans ja lhbtq-oikeuksien ja transnäkyvyyden puolesta taistelija. Daily Recordin kautta hän lähettää terveisiä:

– Kaikille lhbtq+ maailman artisteille: Uskon, että tulevaisuus on meidän, se on nyt ja meidän pitää loistaa. Meillä ei ole koskaan ollut tätä mahdollisuutta, joten on tärkeää että kerromme tarinamme ja luomme siitä jotain hyvää. Toivon todella, että levyni auttaa siskojani tuntemaan itsensä osana yhteisöä. Me olemme täällä, emme mene minnekään ja meidän pitää jatkaa tanssimista.