Helsinkiläinen queer glam-punk artisti Peter Juhan on saanut aikaan valtavan seksistien ja pornografisten viestien tulvan julkaistuaan uuden singlensä ja kuvamateriaalia elokuun alussa, kerrotaan artistin tiedotteessa. Viestejä on tullut iäkkäiden miesten lisäksi myös nuorilta ja iäkkäämmiltä naisilta ympäri Suomea.
Peter Juhanin uusi single Daddy Do! kertoo fetissistä vanhempiin miehiin sekä kaapissa elävien perheellisten homomiesten haluista toteuttaa itseään; salaa, pelossa ja hämmennyksessä.
”Haluamme avata keskustelua aiheesta, mielenkiintoisemmalla ja erilaisesta näkökulmasta. Lisäksi jakaa Peterin taiteen taustoja ja ajatuksia provokaatioon ja anarkismiin”, artisti kertoo tiedotteellaan.
Peter Juhan toteaa tiedotteellaan, että hän ei tuomitse ketään vaan ymmärtää ja hyväksyy jokaisen palautteen antajan halut. ”Somen kirjoittelu pitää ottaa omana alueenaan ja ymmärtää sen kulttuuriset muutokset arkipäivässämme ja käyttäytymisessämme. Nykypäivän cancel-kulttuuri ja joka päiväinen valittaminen, minä-minä-minä yhteiskunnassa on saanut liian suuren otteen viihteen ja taiteen luovuudessa”.