Kiinassa puhdistukset jatkuvat – nyt puututaan pelien sisältöön. Jatkossa kiellettyjä ovat muiden muassa sellaiset pelit, joissa kuvataan samaa sukupuolta olevien suhteita ja femininiinisiä mieshahmoja. Sisällönkehittäjille suunnatussa ohjeessa todetaan, että ellei hamon sukupuoli välittömästi ole selvä sitä pidetään ongelmallisena. (The South China Morning Post)

League of Legendin Leona ja Diana

Britannian pääministeri ei lämpene ”eheytyshoitojen” kieltämiselle. Haitalliset eheytyshoidot päätettiin kieltää jo 2018 Theresa Mayn kaudella. Boris Johnson on perustellut kiellon säätämistä asian ”monimutkaisuudella”. (PinkNews)

Ranskan parlamentti antoi tukensa ”eheytyshoitojen” kieltämiselle. Lakiesitystä kannatettiin tiistain äänestyksessä yksimielisesti äänin 115-0. ”Eheytyshoidot ovat valitettavia, ne aiheuttavat hirvittävää kärsimystä”, sanoi Ranskan terveysministeri Olivier Véran. (Euronews)

Dave Chapelle kovan kriitikin kohteena translausuntojensa vuoksi. Netflixin koomikkotähti puolusti transfobiasta kritisoitua kirjailija JK Rowlingia ja totesi kuuluvansa team Terfiin (sic). Hän sanoi myös, että ”transnaisten genitaalit eivät ole ”aivan sitä mitä se on”. Chapelle puolusti myös hiv-positiivisia mollannutta räppäri DaBabya. (Guardian)

Dave Chappelle on "team Terf".

Gaymies ensimmäistä kertaa Playboybunnyna. Lokakuun numerossa pupunkorvat päässään keikistelee 23- vuotias tubettaja Bretman Rock. (QX)

Ensimmäinen gay Playboybunny

Kikka elokuva ensi-iltaan 23.2.2022. Anna Paavilaisen ohjaama elokuva näyttää lamasta nousevan Suomen, jota Kikka pieksää kuumaan nousuun vahvan eroottisella imagollaan, pääroolissa nähdään Sara Melleri.

Cristal Snown saturomaani saa jatkoa. Penni Pähkinäsydämen seikkailut jatkuvat. Esikoisteos Penni Pähkinäsydän ja kauhea kadotuskakku on ollut menestys ja siitä on otettu jo viisi painosta. Penni Pähkinäsydän ja mörkökuumeen kirous käsittelee käsittelee pelkoja, erilaisuutta kerrotaan kustantajan Tammen sivuilla.

Cristal Snow kertoi ihailevansa Barbra Gartlandia, joka inspiroi myös tämän promokuvan, jonka hänen siskonsa otti.

Artemis Kelosaaren runoteos Arsenikkivärejä on ilmestynyt. Runoissa liikutaan taivaan ja syvyyksien, yli-ihmishaaveiden ja vereslihaisen rakastumisen välillä. Maailman säkenöivin väriaine, keisarinvihreä, on tehty arsenikista ja on siksi myös maailman myrkyllisin, kerrotaan kustantajan Enonstone sivuilla.

Artemis Kelosaaren runoteos Arsenikkivärejä