Sebastian Visa on tanssija ja tanssinopettaja. Hän on myös Sebastian, tanssittavaa pop-musiikkia tekevä artisti Helsingistä. Uusi single on Maukas kakku, järjestyksessä kolmas omakustanne.

– Mä halusin tehdä hauskan, kreisin ja hyvällä tavalla törkeän biisin pakaroiden heiluttamisesta, Sebastian kertoo.

Lempi herkku on kermakakku

Kappaleen musiikkivideolla, jonka Sebastian on itse ohjannut, hän leipoo kakkuja yllään pelkästään kermavaahtoa, ja tanssii näyttävästi korkokengät jaloissaan, lisäki nähdään vähäpukeisia twerkkaajia, asut vaihtuvat ja ihoa vilahtaa.

– Mun motto on se, että mitä enemmän ja isommin kehtaa tehdä jotain, sitä parempi siitä tulee. Jos jättää tekemisen puolitiehen niin se myös näyttää siltä. Kakku pitää olla koristeltu niin överiksi, että sitä on vaan pakko maistaa, Sebastian kertoo.

Sebastian ei häpeile omaa feminiinisyyttään, vaan yhdistelee sitä rohkeasti maskuliiniseen puoleensa musiikissaan, asuissaan ja tanssiessaan.

– Tanssin kautta pystyy ilmaisemaan itseään monin tavoin, ja mulle luonnollisinta on olla ajattelematta, onko joku liike liian feminiininen tai maskuliininen. Mä teen sitä mikä tuntuu kivalle. Joskus oon äijä ja joskus hinkkaan lattialla äässi pystyssä, Sebastian kuvailee tiedotteessa.

Voin olla macho horo, mut silti vähän horo

Omilla musiikkivideoillaan Sebastian haluaa tuoda tanssia enemmän esille, ja nostaa tanssijat valokeilaan artistien takaa.

– Monesti tanssijat nähdään kivana lisänä artistien taustalla, vaikka he tekevät järjetöntä duunia ammattinsa eteen. Tanssijoiden avulla videoista tai keikoista voi saada mielettömiä kokonaisuuksia, jos vaan heille osattaisi antaa enemmän tilaa ja arvostusta, Sebastian pohtii.

Maukas kakku -kappale julkaistiin tänään ja löytyy musiikin suoratoistopalveluista.

– Mä toivon että tää biisi saa kuulijat myös heiluttamaan pakaroitaan, Sebastian kertoo.

Maukas kakku -kappaleen on tuottanut Rami Bakieh, ja sitä on ollut kirjoittamassa Sebastianin lisäksi Wilma Virintie.

Sebastianin edellinen sinkku oli kesällä julkaistu En saa happee.