Hän teki pitkään uraa Pola Ivankana, sitten drag-artisti Mika Tepsa päätti laulaa kappaleensa itse. 25 vuoden uran jatkuu nyt monivuotisten lauluopintojen jälkeen ensisinglellä Vaahterat. Sen julkaisujuhlia vietettiin tänään Finlandia-talolla, missä on kuvattu myös sinkun videota.

Tiedotteessa suureksi rakkauslauluksi kutsutun Vaahterat ovat kirjoittaneet Teleksin Markus Koskinen ja Pepe Johansson. He olivat pohtineet sopivaa tulkitsijaa suurelle, mutta samalla myös kauniin kaihoisalle rakkauslaululle. Sentimentaalisuuden lähettiläinä tunnettujen biisinkirjoittajien ja Mikan maailmojen kuvaillaan kohtaavan suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja moninaisuuden sanomassa.

– Viimeinkin olen avannut omakohtaisten laulujeni lippaan ja tuon laulut myös keikoilleni, Tepsa toteaa tiedotteessa ja jatkaa drag-queen  Pola Ivankan olevan yhä osa itseään.

– Julkaisen laulut omalla nimelläni, mutta keikalla on aina mukana Polan glamouria. Mika Tepsa on kietoutunut alter egoni Pola Ivankan pauloihin aikaa sitten ja nyt tuon sen kaikille nähtäväksi, sillä olen itsekin Polan takana ja Pola minun.

Pola Ivanka 1990-luvun lopulla esittämässä Shirley Basseyta, joka on myös Tepsan itsensä suosikkilaulajia.

Suoratoistopalveluissa Vaahterat julkaistaan perjantaina 29.10.2021.