Hymyä! on vauhdikas ja värikäs, mutta myös vavahduttava tarina suomalaisesta lehtimiehestä Urpo Lahtisesta, josta kasvoi koko Suomen tuntema mediakeisari. Draamasarja kertoo fiktiivisesti Lahtisen ja hänen hilpeän ystäväpiirinsä valloituksista, niin bisneksessä kuin elämässä. Tarina sijoittuu 1970-luvulle, jolloin Lahtisen Lehtimiehet Oy eli loistokkainta aikaansa, kerrotaan tiedotteessa. Lehti perustettiin 1959 ja se on yhä olemassa, painotukset ovat vuosikymmenien varrella muuttuneet, mutta Ilkka Kanervan ja Johanna Tukiaisen tekstiviestit tuotiin koko kansan silmille juurikin Hymyssä.

Hymy oli lehti, joka edelsi Seiskaa meillä – ja oli vielä enemmän, sillä aina sen jutuilla ei varsin vähän tekemistä totuuden kanssa, Hymy loi sitä. Hymy muutti yhteiskuntaa, eikä vähiten sitä mitä lehdet voivat kirjoittaa. On Lex Hymy. 1975 rikoslakiin lisättiin säännös yksityiselämän loukkaamisesta, syynä Hymy-lehden jutut.

70-luvun kuohuvasta kotimaisesta seurapiirielämästä sarjaan on otettu mukaan muiden muassa Ursula Rainio ja Monsieur MosseArmi Ratia, Jörn Donner ja Kalevi Keihänen. 

Mosse myi ihan tässä oikeassa todellisuudessa häänsä Hymylle, joka teki kohujutun Mossen ja Pepe Kurillon häistä. Kaksi miestä eivät tietenkään voineet avioitua Suomessa, missä se oli 1971 mahdotonta, pari vihittiin vapaamielisessä Amsterdamissa.

”Minusta aids on huorien tauti. Minä en käy Gambrinissa ja muissa hinttipaikoissa. En pidä siitä sakista. Ne on niin läpikolottuja. Ne on enemmän naisia kuin naiset, hirveän tipuja. Uh, minua ällöttää.” Mosse itse totesi 80-luvulla.

”Urpo Lahtisen ja hänen lähipiirinsä elämä oli samaan aikaan hyvin epäsuomalaista ja hyvin suomalaista. Rahaa tulvi ovista ja ikkunoista ja vastaavasti paloi hurjia määriä. ihmissuhteet olivat välillä kuin saippuasarjasta”. ”Monsieur Mossen himo kristallikruunujen loisteeseen ja aidon samppanjan ääreen vie hänet taloudellisiin vaikeuksiin”, toteaa tv-sarjan käsikirjoittaja Outi Keskevaari tiedotteessa.

Aku Hirviniemi nähdään pääroolissa Urpo Lahtisena, Janne Kataja näyttelee Mossea, Ilari Johansson mediapersoona Veikko Ennalaa, Elsa Saisio ex-vaimo Hymy Lahtista, Pihla Maalismaa vuoden 1970 Miss Suomi Ursula Rainiota.

Hymyä! C More -suoratoistopalvelussa 17. maaliskuuta alkaen.