Supertähti Harry Styles on parhaillaan menestyksellä maailmankiertueellaan ja markkinoi myös kahta elokuvaa, joissa hän tekee pääroolit. Kuluvana syksynä hänet nähdään valkokankaalla trillerissä Don’t Worry Darling sekä striimissä romanttisessa kolmiodraaramassa My Policeman. Näistä viimeksi mainittu kiinnostaa meitä erityisesti.

Harry Styles elokuvassa My Policeman

My Policemanissa Stylers näyttelee homoseksuaalia poliisia 1950-luvun Iso-Britanniassa, aikana jolloin miesten väliset suhteet olivat lain vastaisia.

Uudessa haastattelussaan Rolling Stonelle Styles kertoo yksityiskohti elokuvan gayseksikohtauksista ja samalla kertoo myös itse henkilökohtaisesti olleensa epävarma omasta suuntautumisestaan.

– Uskon, että jokainen, mukaanlukien myös minä itse, olemme käyneet läpi vaiheen, jossa pohdimme omaa seksuaalisuuttamme ja tulemme sen kanssa tutummaksi, Styles sanoo.

– Mutta tämä ei ole ”gayelokuva kahdesta gaymiehestä”. Se käsittelee rakkauta ja hukattua aikaa, ainakin minulle.

Styles kertoo haastattelussa myös miten ohjaaja Michael Grandage halusi kuvat seksikohtauksen hänen ja David Dawsonin välillä todellisemmalla tavalla.

– Niin usein gayseksi elokuvassa on vain kaksi miestä tekemässä sitä ja se tavallaan poistaa siitä kaiken herkkyyden. Voisin kuvitella, että elokuvan tulee katsomaan heitäkin, jotka olivat hyvinkin eläväisiä kun homous oli laitonta ja [ohjaaja] halusi näyttää että se on hellää ja rakastavaa ja herkkää.

Homohuhut ovat seuranneet Stylesiä monet vuodet – kuten väitteet quuerbaitingista – mutta itse hän ei ole seksuaalisuuttaan määritellyt julkisesti. Haastattelussa hän kertoo varjelevansa yksityiselämäänsä, vaikka media onkin tuonut esiin että hän ja ohjaaja Olivia Wilde ovat pari. Hän on myös tukenut hlbtq-yhteisöä ja on usein auttanut fanejaan tulemaan kaapista konserttiensa aikana.

My Policeman tulee Prime Video -striimauspalveluun marraskuussa.