Tennesseen otettua käyttöön lain, joka kieltää käytännössä julkiset drag-esitykset, Madonna latasi mielipiteensä sosiaalisessa mediassa.

– Kaikki puoliaivoisetkin tietävät ”Don’t F_CK with a drag queen”, kirjoitti pop-ikoni ja hlbtq-taistelija Madonna Instagramiinsa ja kutsuen kyseisiä uusia lakeja ”perusteettomiksi ja säälittäviksi”.

Lisäksi Tennesseen osavaltio on säätänyt lain, joka kieltää sukupuolta vahvistavan terveydenhuollon transsukupuolisille nuorille.

– Hlbtq+-ihmisten sorto ei ole vain ​​mahdotonta hyväksyä ja epäinhimillistä, se luo vaarallisen ympäristön ja tekee Amerikasta vaarallisen paikan haavoittuvimmille kansalaisillemme, erityisesti värillisilletransnaisille, Madonna kirjoitti ja ilmoitti Nashvillessä järjestettävästä erityiskonsertista, joka kerää rahaa transoikeusjärjestöille.

Tennesseen drag queen Adhara Bull kertoo PinkNewslle, että he ovat kokeneet hälyttävästi lisääntyneet dragin vastaiset mielenosoitukset, jotka ovat tulleet yhä aggressiivisemmiksi Tennesseen osavaltion hlbtqi+ -vastaisten lakien myötä.