Syyskuun lopulla sai ensi-iltansa Netflixin true crime -sarja Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Sarja perustuu todellisen sarjamurhaajan Jeffrey Dahmerin tarinaan, hän raiskasi ja murhasi 17 miestä, valtaosin teinejä ja mustia 1978-1991. Dahmer oli gay.

Sarjasta tuli välittömästi yksi streamingjätin suosituimmista. Sarja on saanut kritiikkiä Dahmerin uhrien omaisilta, mutta myös osalta katsojia, joiden mielestä sitä ei olisi tullut laittaa ”hlbtq”-kategoriaan, mistä QX aiemmin kertoi. Netflix taipui pian katsojien vaatimukseen ja luokittelu poistettiin.

Sarjan kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Ryan Murphy toteaa The New York Timesin haastattelussa, että Netflix teki väärin taipuessaan joidenkin katsojien vaatimukseen.

– Mitkä säännöt nyt ovat? Emmekö saa enää koskaan tehdä elokuvaa tyrannista, Murphy kysyy ja kertoi hetkestä, jolloin sai tietää että Netflix oli poistanut sarjasta hlbtq-luokittelun.

– En pitänyt siitä lainkaan ja kysyin miksi he olivat niin tehneet, he vastasivat, että siksi koska ihmiset olivat järkyttyneitä, koska sarjan tarina on järkyttävä. Vastasin siihen sitten, että ”mutta se on kertomus homoseksuaalista miehestä ja ennen kaikkea hänen homoseksuaaleista uhreistaan”.