Disney+ -palvelussa on nyt kaikki Ryan Murphyn kauhusarja American Horror Storyn kymmenen aiempaa kautta. Niistä useimmissa on queerpanostus ja avoimesti hlbtq+ näyttelijöitä, kuten Sarah Paulson, Zachary Quinto, Matt Bomer, Clea DuVall, Billy Porter ja Bros-elokuvasta ajankohtainen Billy Eichner ja Gus Kenworthy.

Sarjan 11. kausi on nyt alkanut, se on nimeltään NYC. Viimeisin kausi tapahtuu New York Cityssä ja alkaa 1981 tapahtuvalla murhalla. Homoseksuaali mies puukotetaan, poliisi Patrick (Russel Tovey) yrittää löytää murhaajan nimeltä Big Daddy. Patrick on itse kaapissa. Samalla saamme seurata, miten uusi virus alkaa levitä homomiesten suosikkokohteessa Fire Islandilla.

American Horror Storyn 10. kausi kuvaa useita tapahtumia hiv-aids -epidemian alkuvaiheista Yhdysvalloissa ja on monen mielestä sarjan gayaiheisin kausi. Näyttelijöissä on joukko tuttuja homoja: brittiläinen Russel Tovey (Looking/Years & Years) vastanäyttelijöinään muiden muassa Zachary Quinto (Star Trek), Joe Mantello (Angels in America), Denis O´Hare (American Horror Story), Charlie Carver (Desperate Housewives/Teen Wolf) ja Isaac Cole Powell (Dear Evan Hansen).

Lisäksi tällä kaudella on puhuttu kohtaus saunaklubilla (joissa hiv runsaasti levisi ja jotka siksi määrättiin suljettaviksi, toim. huom.), missä musikaalitähti ja gayikoni Patti LuPone laulaa Feverin miesten kaikkialla ympärillä harrastaessa seksiä.

American Horror Story: NYC Disneyplussalla.