Kun Mobeen Azhar kuuli puhuttavan tapauksesta Bruce McArthur, hän liikuttui väkevästi. Lähes kaikki tämän uhrit olivat aasialaistaustaisia homoseksuaaleja miehiä, kuten hänkin. Hänestä tuntui heti, että moni asia tapauksessa oli epäselvä ja hän alkoi etsiä vastauksia, syntyi dokumenttisarja.

Bruce McArthur oli pidetty puutarhuri, joka teki keikkoja joulupukkina kauppakeskuksissa. Hänellä oli myös toinen puoli, hän oli väkivaltainen ja hän liikkui kaupungin gaypiireissä. Ensin huomion herätti valkoisen miehen katoaminen, silloin kävi ilmi että McArthur oli ainakin kahdeksan katoamistapauksen taustalla. Uhrien ruumiiden osia löydettiin sen jälkeen haudattuina yhden hänen asiakkaansa puutarhaan.

Dokumenttisarjan kolmessa osassa saamme laajemman kuvan tapauksesta ja saamme myös tietää, että Toronton poliisi ei ollut kovinkaan aktiivinen selvittäessään McArthurin tapausta. Hän oli kuulusteltavana katoamisiin liittyen jo 2013 ja pidätettynä 2001 ja 2016 epäiltynä hlbtq+ henkilön vakavasta pahoinpitelystä. Kukaan ei yhdistänyt asioita, mikä johti siihen että McArthur ehti murhata vielä kaksi miestä.

Dokumentissa nähdään ja kuullaan myös uhrien ystäviä ja lähiomaisia.