Sisarensa kadottua suurella risteilyaluksella, Jamie hankkii pestin Sacramentum-laivalta selvittääkseen, mitä hänelle tapahtui. Laivalla hän saa sekä ystäviä että vihollisia ankkanamioisen veitsimurhaajan riehuessa.

Siinä uuden Yle Areenasta löytyvän Wreck-sarjan perustarina. Se edustaa ylenpalttista brittiläistä kauhukomediaa BBC:ltä. Sarjan on luonut Ryan J Brown, kehuttu hlbtq+-draamasarjastaan ​​We Are Your Children.

Brown, itsekin gay, kirjoitti kaksi homoseksuaalia päähenkilöä saadessaan mahdollisuuden luoda tämän oman sarjan. Jamien lisäksi hänen paras kaverinsa, Vivian, on myös homoseksuaali eli lesbo.

BBC Threen haastattelussa Ryan J Brown toteaa, että kauhussa homohahmot kuolevat aina varhain tai ovat tappajia, Wreckillä hän halusi muuttaa tämän.

– Homo- ja kauhufanina uskon, että kauhu on aina ollut queer. Mutta se on aina koodattua, viittauksellista. Joten sitten ajattelin: Nyt teemme sen sijaan näkyvän ja selkeän representaation.

Brittiläinen hlbtq+-media on kiitellyt sarjaaa. Sen ylellisen värikäs lavastus, älykäs käsikirjoitus ja inklusiivinen kerronta saivat Attitude-lehden muun muassa luokittelemaan sen vuoden 2022 kahdeksan parhaan hlbtq-teemaisen sarjan joukkoon.

Wreckin ensimmäinen kausi koostuu kuudesta 45 minuutin jaksosta ja sarjalle on myös lupaus toiselle kaudelle, se tulee ​​Iso-Britannian televisioon joskus tämän vuoden aikana.