Kirkkoherra Philip Clements, 79,  Iso-Britanniasta avioitui huhtikuussa  23-vuotiaan romanialaisen mallin Florin Marinin kanssa. Miehet löysivät toisensa deittisivustolla. Media oli läsnä vihkitilaisuudessa, sillä Clements oli nostanut esiin sen, että kirkko ei suostunut vihkimään homoparia. Katso video vihkimisestä jutun lopusta.

Häiden jälkeen Clements myi kotinsa Kentissä ostaakseeen 100 000 euron hintaisen huoneiston Bukarestista yhteiseksi kodiksi itselleen ja tuoreelle aviomiehelleen. LAD Biblelle antamassaan haastattelussa Clements kertoo erosta.

– Muutimme huhtikuussa ja meillä oli todella kivaa. Meillä oli tapana käydä elokuvissa ja kaupungilla shoppailemassa. Florin sai minut nauramaan. Nauroimme usein, kertoi eläkkeellä oleva kirkkoherra.

Ei saanut tulla mukaan yöelämään

Elokuussa Clements matkusti takaisin Iso-Britanniaan kahdeksi viikoksi tapaamaan lääkäriään. Hänen palatessaan nousi riita.

– Minun mielestäni hän oli kohtuuton. Kannan kyllä osan vastuuta, mutta päätin että meillä ei ole tulevaisuutta.

– Olin hyvin yksinäinen, en osannut kieltä eikä minulla ollut ystäviä.

– Florin oli paljon ulkona. Hän tuli nukkumaan vasta hyvin myöhään, joskus vasta viideltä aamulla oltuaan klubeilla ja elokuvissa. Hän sanoi, että minä en saa klubbailla. Se ei ollut vanhuksia varten. Sydämessäni en hyväksynyt sitä, mutta luotin häneen.

79-vuotias joutui kodittomaksi

Romanian asunto oli alunperin Clementsin nimissä, mutta hän siirsi sen Marinin nimiin, koska tämä halusi jotain turvaa Clementsin kuoltua. Pian tämän jälkeen pari erosi.

– Kadun taloni myymistä. Se oli minun ideani, että asuisimme Romaniassa ja minä ostin asunnun. Nyt uskon, että olisimme selvinneet paremmin, jos olisimme jatkaneet asumista täällä, kertoi Clements, joka nyt asuu ystävänsä luona.