Talviolympialaiset Etelä-Korean Pyeongchangissa ovat käynnistyneet toden teolla ja järjestäjät ovat muistaneet, että urheilijat ovat kisojen aikana fyysisesti aktiivisia monin eri tavoin.

Tällä kertaa kisakylässä on jaossa 110 000 kondomia, kertoo Time Magazine. Kisoihin osallistuu 2925 urheilijaa, mistä voimme laskea että jokainen saa 37 kondomia. Se on enemmän kumeja kuin koskaan aikaisemmin olympialaisissa on jaettu.

Mutta miksi kondomeja jaetaan näin paljon juuri Pyeongchangissa?

100 000 kondomia lahjoitti yritys nimeltään Barunsengkak ja loput 10 000 kondomia tulivat Korean Association for AIDS Prevention järjestöltä ja yhteismäärä on näin historiallisen suuri.

Se, että tämä tapahtuu olympialaisten aikana, ei ole niin yllättävää. Rion olympialaisissa kesällä 2016 kerrottiin urheilijoiden etsineen kisakylässä aktiivisesti seuraa Tinderista ja Grinderistä

Amerikkalaiset olympiaurheilijat esittivät parhaat iskurepliikkinsä samalla kun riisuuntuivat Cosmopolitanille aikaisemmin tällä viikolla – jos kaikki urheilijat ovat yhtä hyvässä iskussa, tulee valtaisa kumiarsenaali ihan tarpeeseen.