”Kaikki taitoluistelijat ovat kauniita, mutta Adam Rippon on erilainen. Hän ei ole vain kaunis luistelija. Hänellä on nöyryyttä, armoa ja uskomaton huumorintaju”, kirjoittaa popin ikoni Cher esseessään Adamista, jonka hän kirjoitti Time-lehden 100 vaikutusvaltaisinta ihmistä käsittelevään sarjaan.

”Kun hän tuli nahka-harness puvussaan Oscareihin, tiesit, että hän ei pelkää ottaa riskejä. Siinä ei edes oikeasti ollut kyse koko asusta. Kyse oli siitä, että hän rohkenee olla erilainen maailmassa, jossa erilaisuudesta joutuu aina maksamaan. Minusta se tietysti oli aivan upea.

Cher ylisti Adamia siitä, että hän ei pyytele anteeksi homouttaan ja toi esiin hänen asemansa roolimallina lhbtq-nuorille.

”Adam on luistelija, joka sattuu oleman homo ja se edustaa jotain aivan ihanaa nuorille ihmisille. Kun minä olin nuori, minulla ei ollut mitään roolimalleja – kaikki näyttivät Sandra Deelta tai Doris Daylta. Ei ollut ketään, joka olisi saanut minut ajattelemaan ”Oh, voisin olla kuin he. He ovat kuin minä.” Adam näyttää ihmisille, että jos panostat kaikkesi siihen mitä teet, voit saavuttaa jotain erityistä. Voit olla erityinen. Ja se on minusta urheaa,” kirjottaa Cher, 71.