Tuoreen tutkimuksen mukaan ei ole lainkaan epätavallista, että heteroseksuaalit makavaat samaa sukupuolta olevien kanssa – ja kaikkein yleisintä on että naiset makaavat toisten naisten kanssa, kirjoittaa tutkimuksesta Pink News.

Tutkimuksen teki University of North Carolina ja siihen osallistui 24 000 opiskelijaa. Osallistujat saivat määritellä suuntautumisensa vapaasti ja he vastasivat kysymyksiin seksitavoistaan ja viimeisimmästä seksikumppanistaan.

Niistä vastanneista, jotka identifioivat itsensä heteroseksuaaleiksi miehiksi joka kahdeksannen viimeisin seksikumppani oli myös mies.

Heistä jotka identifioivat itsensä heteroseksuaaleiksi naisiksi vastasi joka neljäs, että heidän viimeisin seksikumppaninsa on ollut nainen.

Tutkimus julkaistiin akateemisessa aikakauslehdessä Archives of Sexual Behaviour. Tutkimus määritteli myös erikseen ne heteroseksuaalit opiskelijat, joilla on samaa sukupuolta olevia seksikumppaneita, mutta jotka silti identifiovat itsensä heteroiksi, tämän ryhmän katsottiin edustavan ”muita konservatiivisempia asenteita”.