He ovat olleet pari nyt kahdeksan vuotta, niistä viisi ensimmäistä vuotta he salasivat suhteensa sillä Sam oli tuolloin korkealle arvostettu ammattimainen rugbyn pelaaja Iso-Britanniassa ja hän ei ollut tuolloin vielä valmis tulemaan kaapista.

Kesällä 2015 Sam kertoi suuntautumisestaan The Sunday Times lehdelle, hänestä tuli ensimmäinen avoimesti homo ammattirugbynpelaaja. Tässä kaapistatulohaastattelussaan hän samalla kertoi rakkaastaan, 32 vuotta itseään vanhemmasta Laurencesta.

Miehet löysivät toisensa Silver Daddies sivustolla ja rakastuivat. Kun pari meni kihloihin viime vuonna Sam jakoi kuvan onnellisesta kaksikosta ja näytti kihlasormuksensa.

– Olimme olleet osa toistemme elämää seitsemän vuoden ajan. Laurence oli ollut minut vävyni, setäni, serkkuni ja kaikenlaista muuta, jotta kukaan ei vain arvaisi että olemme pari, kirjoitti hän kuvatekstiin.

Nyt pariskunta kertoo Gay Star Newsin haastattelussa kiusaamisesta, josta ovat saaneet kärsiä joidenkin hbtq-yhteisöön kuuluvien taholta rakkautensa vuoksi.

– He syyttivät, että Sam on onnennokkija ja että hän jahtaa vain rahaa. Samalla he syyttivät minua siitä, että olen  perversssi, koska pidän nuoremmasta miehestä, kertoo Laurence.

Miehet kertoivat haastattelussa myös, että monet reagoivat vihapuheeseen ja puolustivat heitä.

– Negatiivisen reaktioon tuli negatiivinen reaktio, mikä oli fantastista. He sanoivat sen, mitä mekin olisimme halunneet sanoa.

Nyt pari matkustelee ja viettää paljon aikaa talollaan Italiassa. Molemmat ovat hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja julkaisevat usein auringonpaahtamaia lomakuvia uimahoususillaan. He sanovat, että ovat ylpeitä että pystyvät näyttämään ja esittämään sellaisen suhteen kuin heillä on.