Tätähän moni twiittajaa miettii, miten saada oma twiittinsä lentoon? Chicagolaiselle Fredy Alanikselle siihen riitti rehellisyys. Twiitti jo seitsemän kuukautta sitten tapahtuneesta seksionnettumuudesta levisi viraalisti, kun hän viimein latasi sen Twitteriin viime viikonloppuna.

”Pahoitteluni huonosta kuvakulmasta, mutta muistan kun imin hulk-luokan kullia ja päädyin sen jälkeen teholle LMFAO en ikinä unohda”, kirjotti Alanis twiitissään.

Alanis kertoo Themille, että jättipeniksinen mies on hänen entinen naapurinsa, jonka hän löysi Grinderistä.

Imetyksen jälkeen Alanis kertoo vain tunteneensa rinnassaan hiukan arkuutta, mutta ei varsinaisesti mitään kipua. Hän ajatteli, että ehkä rinta on vain vähän herkkänä tapahtuneesta eikä ajatellut sitä sen enempää. Aamulla herätessä rintaan kuitenkin koski yhä ja nyt terävästi.

– Olin vain kumarassa ja itkin.

Alanis lähti päivystykseen sairaalaan, missä selvisi, että hänellä on repeämä hengitystiessään. Hän ei aluksi kertonut, että syynä oli 25-senttinen jättipenis.

– En kertonut heille mitä tarkalleen oli tapahtunut, koska äitini ajoi minut sairaalaan. Kerroin äidilleni, että olin yskinyt rajusti edellisyönä. Minun piti keksiä peitetarina todella nopeasti. Olin sairaalassa kolme päivää. Koin, että lopulta minun oli kerrottava lääkäreille mitä oikeasti oli tapahtunut, jotta minua hoidettaisiin oikein.

Alanis kertoo, että ei ole kertonut tapahtuneesta vanhemmilleen.

– He kyllä tietävät, että olen homo. He eivät vain tiedä, että olen huora.

Alaniksen kertomus on saanut homofobisia kommentteja. Mutta ennen kaikkea häntä ylistetään ”legendana” ja ”sankarina”.