Kuunvaihteessa julkaistiin Taylor Swifts uusi single Me. Laulu on yhteistyö Panic! at the Disco-tähden Brendon Urien kanssa, jonka bändillä juuri nyt on jättihitti High Hopes. Urie, joka EI ole sukua Ugly Bettyssä näytelleelle Michael Urielle, ei ole vain roolissaan mukana Taylorin ihanalla ja värikkäällä videolla, vaan on myös sydämeltään sateenkaaren värittämä.

Vuonna 2018 lhtbtq-lehti The Advocatelle antamassaan haastattelussa Urie kertoi olevansa panseksuaali: ”Olen naimisssa naisen kanssa ja rakastan häntä, mutta minulla ei ole mitään miestä vastaan … rakastan ihmistä ja jos tuo ihminen on hyvä, niin sitten se on hyvä”.

Brendon Urie kertoi olleensa sekä miesten, että naisten kanssa ja että hänellä ei ole mitään sitä vastaan, että hänet leimataan biseksuaaliksi, vaikka se ei olekaan täysin sopiva määritelmä.

– Mutta ihmisten pitää saada luokitella kaikki. He flippaavat ja heidän on PAKKO pistää muut tiettyyn lokeroon. Mutta elämä ei ole koskaan niin yksinkertaista.

Bändin vuonna 2013 julkaistusta lhbtq-anthemista Girls/Girls/Boys Brendon Urie sanoo:

– Kappaaleen kiteyttää tämä kohta ”Rakkaus ei ole valinta”. Koska juuri näin se on. Luulevatko ihmiset, että nuoret valitsevat olla jotain, mistä heitä kiusataan ja pilkataan? Olen sitä mieltä, että joustavaa seksuaalisuutta pitäisi juhlistaa. Siinä ei ole yhtään mitään hävettävää ja jos minä voin siinä kouluttaa ihmisiä, niin se on ihan parasta.