Megan Barton-Hanson, 25, tunnetaan Love Island -realitystä. Sitäkin enemmän hänet tunnetaan seksimyönteisyyden sanansaattajana ja slut shamingin vastustajana. Cosmopolitan kuvaileekin Barton-Hansonin oleva naisen nautinnon ja himojen puolestapuhuja.

Barton-Hanson astui brittien Love Islandin huvilaan vuosi sitten. Helmikuussa hän kertoi olevansa biseksuaali ja hänestä tuli bi-ikoni. Hän on aiemmin kertonut julkisuuteen hänelle vain 19- vuotiaan tehdyistä kauneusleikkauksista.

Haastattelussa Barton-Hanson kertoo Cosmopolitanille, että hän on aina pitänyt naisia viehättävinä ja edenneensä naispuolisten partnereiden kanssa myös fyysiselle tasolle.

– Minulla oli seksiä erään pariskunnan kanssa, he olivat olleet yhdessä viisi vuotta, se oli ensimmäinen kokemukseni naisen kanssa. Olin aina haaveillut naisista, mutta se pelotti minua hiukan sillä en ollut ollut naisen kanssa kahden.

– En ollut koskaan antanut naiselle suuseksiä, joten oli hyvä, että mies oli paikalla, joten minulla ei ollut liikaa paineita tyydyttää naista. Tiedän, miten huonoja jotkut voivat suuseksissä olla. Minua pelotti.

Barton-Hansonilla on asiaa seuraavien medioiden mukaan tällä hetkellä menellään romanssi toisen julkkiksen Demi Simsin kanssa.

Barton-Hanson kertoi myös kokemuksistaan miesten ja naisten eroista seksikumppaneina. Hänelle itselleen oleellinen osa seksiä on miellyttää toista. Miehille on tärkeää tulla itse tyytyväiseksi ja se tapahtuukin nopeasti, mutta naiset tarvitsevat enemmän aikaa ja lämmittelyä.

Hmm. Ehkä ei pitäisi näin yleistää, machoroolistaan päästyään miehissäkin on herkkä puoli ja useimmat urokset pitävät myös pitkästä lämmittelystä (toim. huom.).