Redditissä on käynyt keskustelu vilkkaana siitä, millaiset profiilikuvaukset deittiapeissa ovat luotaantyöntävimpiä. Tietenkin on helppoa tehdä valinta vain profiilikuvan perusteella, mutta vaikuttaa siltä, että moni oikeasti lukee myös profiilin tekstin Tinderissä, Grindrissä, Scruffissa ja muissa apeissa.

Redditissä joukko miehiä kertoi, mikä heidän mielestään pahinta mainita profiilitekstissä ja kommenttinsa siitä, millaisia nämä ihmiset yleensä ovat.

”Etsin rakkautta – en pelkkää seksiä, vaan jonkun jonka kanssa luoda muistoja ja jakaa koko elämä”. Kommentti: Kun tällaisen kuvauksen kirjoittaneelle miehelle sitten lähettää viestin, vastaavat he aina, että he haluavatkin vain seksiä. Aikamoista kaksoisviestintää.

”Kunnioita minun valintojani”. Kommentti: Tämä on vain fraasi, jolla peitelet sitä, että sinulla oikeasti on huonot arvot. Olet osa ongelmaa, jos käytät tätä. Voit yrittää oikeuttaa sitä ihan niin paljon kuin vain haluat.

”Ei kuvaa, ei vastausta”. Kommentti: Huvittavinta on kuin näin kirjoittaa henkilö, jolla itsellään ei ole kasvokuvaa. Ei kukaan kirjoita paljaalle torsollesi tai maisemakuvalle, jota profiilissasi käytät. Skarppaa hiukan. (Toim. huom.: Ja kutakuinkin noin puolelta suomalaisista Grinderin käyttäjistä, puuttuu kasvokuva, mikä käytänössä pilaa appin tarkoituksen.)

”Poistan tilin pian”. Kommentti: Ja minä kun olen nähnyt hänet täällä jo 18 kuukautta putkeen.

”Kaikki viestit kadonneet”. Kommentti: Mitä tämä edes tarkoittaa ja miksi kukaan kirjoittaa noin? Miten tähän pitäisi edes reagoida?

”Vain tasokkaat kundit”. Kommentti: ”Taso” on todella katsojan silmissä, mutta toki …

”Vähän ujo! Laita viestiä!” Kommentti: Tämä näyttää olevan todella yleisesti käytössä Tinderissä ja usein näillä henkilöillä on samat persoonallisuuden piirteet; 1) he eivät osaa pitää yllä keskustelua ja 2) heillä ei ole aikomustakaan tavata. He käyttävät appeja vain huomion saamiseen. Pyyhkäise aina vasemmalle, säästä sekä aikaa, että voimiasi.