Lil Nas X:llä, 21, oli yhdessä Billy Ray Cyrusin kanssa yksi viime vuoden kovimmista hiteistä Old Town Road. Samana vuonna hän myös kertoi olevansa homo. Grammypalkitty laulaja kertoo nyt The Guardianin haastattelussa, että hän oli päättänyt pitää seksuaalisuutensa salaisuutena kuolemaansa saakka. Hän oli nähnyt kaapista tulleiden koulukavereidensa joutuneen kiusatuiksi seksuaalisuutensa takia, eikä hän halunnut kokea samaa.

– Rehellinen totuus on, että suunnitelin kuolevani tämän salaisuuden kanssa, mutta se muuttui kuin minusta tuli Lil Nas X, kertoo mies syntymänimeltään Montero Lamar Hill. Koska silloin hän löysi sen uskon itseensä, jota hän oli kaivannut uskaltaakseen olla oma oma itsensä.

Lil NAs X halua 100 %:sti edustaa lhbtq-yhteisöä

Nyt Lil Nas X tuntee on tyytyväinen siihen, että tuli kaapista.

– Tunnen, että haluan 100 %:sti edustaa lhbtq-yhteisöä.

Mutta hän kantaa myös huolta faniensa hyvinvoinnista, hän on nuorten ja lastenkin suursuosikki.

– En aio rohkaista nuoria fanejani tekemään, mitään mitä he eivät itse koe 100:sti haluavansa tehdä. Etenkään peruskoulussa tai lukiossa. Koska se vain on todella vaikeaa.

– Minulle se oli helpompaa, koska en ole riippuvainen kenestäkään. Kukaan ei voi ajaa minua pois kotoa eikä kohdella minua huonosti.