Eräs Floridan Orlandossa asuva äiti sai työkaveriltaan kuulla, että hänen pojallaan Christopherilla on nakutili Only Fans -sivustulla, minne hän lataa paljastavia kuvia itsestään. Äiti otti asian puheeksi poikansa kanssa – Twitterissä. Äidin reaktiosta tuli viraali ja sillä on nyt yli 200 000 tykkäystä.

Christopher Michael… Miksi Miss Jamie kertoi minulle nähneensä sinun alastonkuviasi poikansa Twitterissä? Ihanko oikeasti lähettelet kuviasi saadaksesi rahaa?”

”Uhhhhhhhh minulla ehkä on tai ehkä ei ole Only Fans tili? Joten saatan lähettää tai olla lähettämättä kuvia sen markkinoimiseksi”,  vastasi Christopher @gayrave0808 kaarrellen.

Näin äiti ajatteli nakutilistä

Äiti kuitenkin jatkoi ja vaati poikaansa vastaamaan, mikä pojan mielestä oli hyvin epämieluisaa. Mutta sitten keskustelu saikin uuden käänteen, kun äiti kirjoitti, että hän oli vain esittänyt Miss Jamielle olevansa huolissaan ja että hän ei kaivannut selitystä pojaltaan.

Chase The Bag, Boo”, äiti kirjoitti vielä lopuksi. Mikä tarkoittaa kutakuinkin, että ”se on ok rahan takii”.

Christopher jakoi keskustelun itse ja outtasi samalla 38-vuotiaan äitinsä lataamalla kuvan itsestään äitinsä kanssa autossa.

OnlyFans on yhteisö, jossa käyttäjät voivat ladata kuvia ja videoita niiden katsomisesta maksaville tilaajille. Christopherin löytää täältä.