Pride-kuukausi sai eilen Espanjassa odottamattoman ja näinä korona-aikoina tervetulleen iloisen käänteen, kun yksi maan suurimmista tähdistä Pablo Alborán, 31, yllättäen tuli kaapista 5,4 miljoonalle seuraajalleen Instagrammissa.

Kolme minuuttinen kaapista tulo -video on kuvattu tähden kotona, hän istuu siinä pianonsa äärellä ja se on suunnattu etenkin hänen faneilleen, joita hän kiittää kaikesta tuesta.

Alborán haluaa viestillään tukea heitä, jotka eivät ole yhtä onnellisessa asemassa

Pablo Alborán kertoo tulleensa kaapista tukeakseen heitä, jotka eivät ole yhtä onnellisessa asemassa kuin hän ja jotka eivät voi välttämättä kertoa homoseksuaalisuudestaan, mutta ennen kaikkea hän teki sen itsensä takia – ja nyt hän voi elää elämäänsä vielä hieman onnellisempana.

Tässä on pari lainausta videolta:

– Joskus pitää arvioida uudelleen omaa elämää ja uraa, mikä tekee onnelliseksi ja mikä ei. Tänään haluan, että ääneni olisi vahvempi, painavampi ja merkityksellisempi. Olen tässä kertoakseni teille, että olen homoseksuaali ja että se on täysin ok. Elämä jatkuu, kaikki tulee olemaan kuin ennen, mutta itse tulen olemaan vielä vähän onnellisempi kuin jo olen ollut.

– Olen ollut onnekas saadessani kasvaa kodissa, missä olin vapaa olemaan sellainen kun halusin olla, sain tehdä mitä halusin ja minua tuettiin, kun taistelin toteuttaakseni unelmiani. En ole koskaan kokenut olevani syrjitty tai vihattu, mutta valitettavasti on paljon ihmisiä, joilla ei ole samanlaisia kokemuksia. Toivonkin, että voin helpottaa jonkun toisen matkaa tällä viestilläni. Mutta ennen kaikkea teen tämän itseni takia.

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Pablo Alborán (@pabloalboran) on

Jos Pablo Alboránin tunteikkaat laulut ovat menneet ohi sinun korviesi, on sinulla paljon kuunneltavaa. Henkilökohtaisia suosikkejani ovat riipivät balladit Por fin, Solamente tú ja Saturno, uusi sinkku El Mismo Aire (yhdessä Camilon kanssa) ja Ricky Martin-yhteistyö Quimera.