Harry Styles komeilee Voguen joulukuun numeron kannessa mekkoon pukeutuneena. Ja se teki historiaa, sillä koskaan aikaisemmin ei mies ole lehden kanteen päässyt. Kun kuvat julkaistiin Voguen Instagrammissa, tuhannet riensivät kommentoimaan niitä ilahtuneena.

Toisenlaisiakin kommentteja tuli, Stylesin tyylistä. Että on outoa, että hän on mekossa. Että hän on epämiehekäs ja että hän vahingoittaa miehisyyttä. Styles on kuitenkin tunnettu melkoisen queerista imagostaan ja häntä on siitä kehuttikin.

Keskustelu miehistä mekoissa ei ole uusi, mutta sekin sai taas vauhtia ja etenkin kun äärikonservatiivinen poliittinen kommentaattori Candace Owens twiittasi aiheesta: ”Mikään yhteiskunta ei selviä ilman vahvoja miehiä”.

Harry Styles ei ole itse kommentoinut kohua asuvalintansa ympärillä Instagrammissa, vaikka hänen omalla päivityksellään on siellä reilut 170 000 kommenttia.

Julkkikset tukevat Harry Stylesia sosiaalisessa mediassa

”Et ota huomioon, että yksikään yhteiskunta ei pärjää ilman feminiinejä miehiä, maskuliinisia naisia, feminiinejä naisia ja kaikkia ihmisiä siltä väliltä”, latasi Bop The Drag Queen Twitter-tilillään. Myös Zach Braff, Trixie Matell ja Olivia Wilde kommentoivat.

Lue lisää: Formulatähti huusi pojalle, koska poika pukeutui mekkoon

QX kertoi aiemmin miesten naisten vaatteisiin pukeutumisen pitkästä historiasta, joka on osa drag-kulttuurin historiaa.