Elliot Pagen 3,8 miljoonaa seuraajaa saivat tiistaina lukea uuden päivityksen, joka meni näin: ”Hei ystävät, Haluan kertoa teille, että olen trans, pronominini ovat he/they ja nimeni on Elliot. Tämän kirjoittaminen tuntuu hyvältä. Että olen täällä. Että olen päässyt tähän paikkaan elämässäni.”

Hän kiittää myös kaikkia, jotka ovat tukeneet häntä matka varrella, että hän nyt rohkenee täysin puolustaa sitä mitä on ja hyväksyy sen. Hän ilmaisee myös pelkonsa transsukupuolisten kokemaa vihaa kohtaan, että 2020 ihmisiä tapetaan vain siksi, että he ovat trans. Hän lupaa taistella vihan päättämiseksi eikä suostu hiljaa katsomaan kuinka transihmisten oikeuksia ja turvallisuutta jatkuvasti heikennetään. ”Nyt riittää”, hän kirjoittaa.

”Rakastan olla trans. Ja rakastan olla queer”, Page lopettaa pitkän kirjeensä, joka on saanut jo kolme miljoonaa tykkäystä ja jatkaa, että hän näkee transyhteisöä vaivaat itseinhon, väkivallan uhkan ja ahdistelun ja lupaa tehdä kaikkensa, jotta maailma muuttuisi paremmaksi paikaksi.

Page kertoi olevansa lesbo 2014 ja meni naimisiin tyttöystävänsä Emma Portnerin kanssa. Portner kirjoitti miehensä viestistä omalla Insta-tilillään: ”Olen niin ylpeä hänestä” ja jatkoi: ”Trans, queer ja ei-binäärit ovat lahja tälle maailmalle. Pyydän myös kärsivällisyyttä ja yksityisyyttä ja että olette kanssani mukana tukemassa transelämää joka ikinen päivä”.

Elliot Page teki suuren läpimurtonsa elokuvassa Juno (2007), josta hän sai oscar-ehdokkuuden. Hänet on nähty X-Men -sarjassa ja lesbodraamassa Freeheld vastanäyttelijänään Julianne Moore. Parhaillaan hänet voi nähdä Netflix-sarjassa The Unbrella Academy  hahmonaan Vanya Hargreeves.