Mark Bryan ja hänen leninkinsä ja korkokenkänsä ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota, häntä on kuvattu suurimpiin muotilehtiin ja hänet on nähty lukemattomissa artikkeleissa ja tv-ohjelmissa, Instagrammissa hänellä on 589 000 seuraajaa.

– Minulle vaatteilla ei ole sukupuolta. Olen aina ihallut naisia näteissä mekoissa ja korkokengissä, mutta en pukeudu ollakseni seksuaalinen, pukeudun kuten kuka tahansa menestyvä nainen pukeutuisi, Bryan kertoo verkkosivusto Bored Pandalle.

Mark on erään jalkapallojoukkueen päävalmentaja ja entisöi vuoden 1967 Porche 911 autoaan ja kotona hänet pitää kiireisenä myös vaimo ”to do” -listallaan.

– Tavallisin kommentti muilta miehiltä on, että he luulevat minun olevan gay, mutta olen vain keskiverto, tavallinen heteroseksuaali, onnellinen mies, joka pitää pukeutimisesta mekkoon ja korkokenkiin.

Mark kertoo, että hän haluaa pitää ”miehekkään” ulkoasun vyötäröltä ylöspäin – ja kuten hän asian ilmaisee – sukupuolineutraalin ulkoasun vyötäröltä alaspäin. Hän kertoo myös kyllästyneensä klassisiin miestenhousuihin niiden värivalikoiman vuoksi.

– Ne olivat vain mustia, harmaita, laivastonsinisiä tai ruskeita eikä ollenkaan painettuja kuoseja. Mutta mekoista löydän itselleni punaisia, vihreitä, vaaleansinisiä, kukka- ja eläinkuoseja ja niin edelleen. Ja sama juttu kenkien kanssa, naisilla on useita tyylejä ja korkomalleja. Voi pitää avonaisia kenkiä kauniilla säällä, Bryan jatkaa Bored Pandalle.

– Suosikkini on viiden tuuman stiletot (12,7 cm). Pidän siitä, miltä ne saavat minut näyttämään ja niiden antamasta tunteesta. Ainoa ongelma ovat mukulakiviset tai muuten epätasaiset kadut, joissa on korkokengän meneviä koloja (nauraa).