Vuoteen ei Helsingissä ole ollut yhtään gay-yökerhoa. Syynä ei ole pelkästään pandemian ravintolasulku, vaan Hercules ja myös DTM sulkivat kumpikin viime vuonna ovensa pysyvästi ja jättivät tilansa.

Hercules löysi ensimmäisenä uudet tilat ja ryhtyi ennakkoluulottomasti uhkarohkeaan järjestelyyn, jossa se on toinen vuokralainen entisen mega-yökerho Skohanin suurissa tiloissa; gay-yökerho jakaa tilan valtaväestön menobaari Baarikärpäsen kanssa, sisääntulo, narikka ja wc-tilat ovat yhteiset. Vapaasti ravintoloiden välillä ei kuitenkaan saa liikkua, nähtäväksi jää miten valvonta onnistuu sillä tänään tiloissa käydessäni avarat kulkuväylät tulevat vaatimaan melkoista kontrollia, jos ne halutaan pitää tiiviinä.

Hercules ja Baarikärpänen jakavat entisen Skohanin tilat - sisäänkäynti, narikka ja wc:t ovat yhteiset.

Hercules löytyy Makkaratalosta – iltayhdeksästä alkaen

Odotuksista poiketen Hercules avautuu vasta klo 21 kauppakeskuksesta johtuvista syistä, aika näyttää saadaanko siihen muutosta. Hercules on kuitenkin avoinna joka päivä iltayhdeksästä aamuviiteen.

Tilat ovat varsin modernit, yksi iso avara sali, missä on tanssilattia, kaksi baaria ja esiintymislava. On iso terassi, josta aukeaa näkymä suoraan Rautatieasemalle ja on pienempi lounge.

Vielä muutamia tunteja ennen avaamista järjesteltävää oli melko lailla, mutta niinhän se aina on.

Sisäänkäyntiä ei ole kauppakeskuksen tiloista, vaan ainoastaan Keskuskadulta. Se löytyy heti kauppakeskuksen kulmalta Ateneumia vastapäätä, samassa on Baarikärpäsen sisäänkäynti, reittihän on narikalle asti täysin sama.

Vielä muutama tunti ennen avajaisia täysi härdelli on päällä.
Seinällä on Tatu Vuolteenahon noitia.