Ali Krieger ja Ashlyn Harris

Kaksi yhdysvaltalaista jalkapallotähteä löysivät tosirakkauden toisissaan 2010 maajoukkueen leirillä. He seurustelivat salaa useita vuosia, kunnes tulivat rakkautensa kanssa julkisuuteen. He menivät naimisiin 2020 ja 2021 alussa he adoptoivat tyttärensä Sloanen.

Ali Krieger ja Ashlyn Harris

Jonathan Bennett ja Jaymes Vaughan

Jonathan Bennett, joka tunnetaan elokuvista All my children ja Mean Girls, on kihloissa juontaja Jaymes Vaughanin kanssa. Jaymes kosi Jonathania itse kirjoittamallaan laululla vuonna 2020, ja pariskunta suunnittelee nyt häitä. Vaikea tehtävä, sillä Jaymes haluaa klassiset ja ajattomat häät, kun taas Jonathan haluaa niiden olevan sekoitus noita Elphaba Throppin lentoa Wickedissä ja musikaali The Greatest Showmanin viimeistä numeroa. Lämpimät halaukset Jaymesille.

Jonathan Bennett ja Jaymes Vaughan

Sarah Paulson ja Holland Taylor

Molemmat loistavia näyttelijöitä ja nyt myös pari. Sarah Paulson ja Holland Tyler ovat olleet pariskunta vuodesta 2015. He tapasivat ensimmäisen kerran kymmenen vuotta aiemmin juhlissa ja jo silloin kipinät sinkoilivat, mutta suhteen piti odottaa, koska molemmat olivat kiireisiä.

Sarah Paulson ja Holland Taylor

Antoni Porowski ja Kevin Harrington

Antoni on Queer Eyesin ruoka- ja viiniasiantuntija. Hän on ollut Kevin Harringtonin kanssa vuodesta 2019. Kevin välttelee julkisuutta, hän työskentelee mainostoimistossa New Yorkissa. Pari tapasi Instagramissa ja teki suhteen viralliseksi osallistuttuaan Bette Midlerin Halloween-juhliin.

Antoni Porowski ja Kevin Harrington

Kristen Stewart ja Dylan Meyer

Hollywood-tähti Kristen Stewart löysi rakkauden käsikirjoittaja Dylanista. Pari tapasi kuusi vuotta sitten, mutta on ollut yhdessä nyt neljä vuotta. Kristen on tehnyt haastatteluissa selväksi, että hän haluaa Dylanin kosivan häntä, tähden suureksi iloksi unelma toteutui marraskuun alussa, ja hänen mukaansa ehdotus oli ”aivan täydellinen”.

Kristen Stewart ja Dylan Meyer

Denis O’Hare ja Hugo Redwood

American Horror Storysta ja True Bloodista tunnettu Denis O’Hare on ollut naimisissa sisustussuunnittelija Hugo Redwoodin kanssa vuodesta 2011. Miehet tapasivat netissä. Vuonna 2012 he adoptoivat Declanin, joka oli tuolloin puolitoistavuotias, mutta oli asunut pariskunnan kotona jo kahden viikon iästä lähtien.

Denis O’Hare ja Hugo Redwood

Robin Roberts ja Amber Laign

Good Morning America -juontaja Robin Roberts on ollut yhdessä julkisuutta välttelevän Amber Laignin kanssa 16 vuotta. Pariskunta jakaa aikansa Connecticutissa sijaitsevan kauniin maatilan ja New Yorkin trendikkään asunnon välillä, jossa Robin työskentelee aamuohjelmassaan.

Robin Roberts ja Amber Laign

Tig Notaro ja Stephanie Allynne

Koomikko Tig teki kansainvälisen läpimurtonsa uskomattomalla Netflix-komedialla  rintasyövästään. Hän on ollut Stephanie Allynnen kanssa vuodesta 2015. Stephanie on näyttelijä, mutta suhteellisen tuntematon. Heillä on yhdessä kaksospojat Finn ja Max.

Tig Notaro ja Stephanie Allynne

Connor Jessup ja Miles Heizer

Netflix-sarjan Locke & Key’s näyttelijä Connor Jessup ja 13 Reasons Why -näyttelijä  Miles Heizer ovat pari. Juuri rakkaus Milesia kohtaan inspiroi Connoria tulemaan kaapista vuonna 2019.

– Kun olet onnellinen, haluat olla onnellinen julkisesti, hän totesi Themin haastattelussa.

Connor Jessup ja Miles Heizer

Jane Lynch ja Jennifer Cheyne

Näyttelijä Jane Lynch ja tyttöystävä Jennifer Cheyne alkoivat seurustella vuonna 2000, mutta jo parin kuukauden kuluttua he erosivat. Kymmenen vuotta myöhemmin he näkivät toisensa uudelleen ja antoivat suhteelle toisen mahdollisuuden. Ja hyvin kävi, sillä Janen mukaan pari on fantastisen onnellinen.

– Olen joka päivä ja koko päivän kiitollinen suhteestani Jenniferin kanssa. Hän on erittäin pehmeä ja naisellinen, samalla hän on kuitenkin mys uskomattoman kätevä käsistään ja hänellä on työkalu kaikkeen. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä putki- vai sähkövika, hän osaa korjata sen. Minä helposti hätäännyn  ja menetän kärsivällisyyteni, hän taas on rauhallinen ja järjestelmällinen. Hän on uskomattoman älykäs, ja olen niin iloinen, että löysimme toisemme.

Jane Lynch ja Jennifer Cheyne